Review | Etos verzorgende olie na het ontharen

Review | Etos verzorgende olie na het ontharen

De zomer is begonnen! Het is tijd voor leuke jurkjes, shorts, en playsuits. Nu je benen weer vaker gezien worden is het belangrijk goed om ze te verzorgen. Etos heeft een uitgebreid assortiment toegevoegd op het gebied van ontharen, diverse wax methodes, ontharing crème en meer. Vandaag review ik de verzorgende olie na het ontharen van Etos, dit product zou het scheerproces wat aangenamer maken en verzorgd te gelijkertijd je gladde huidje. Lezen jullie mee naar de review?


Wat Etos zegt over het product:
”Deze verzorgende olie is speciaal ontwikkeld om de huid na het ontharen te verzorgen. De hydraterende werking van deze unieke samenstelling met amandelolie helpt de huid tegen uitdrogen te beschermen. Met Etos verzorgende olie geef je de huid na het ontharen de extra aandacht die het verdient”. 


Hier word ik al enthousiast van! Na het scheren heb ik vaak last van een droge huid en rode bultjes rondom mijn oksels. Bij mijn bikini lijn heb ik een gevoelige huid en is het na het scheren snel geïrriteerd. Dit product komt als geroepen!

Het flesje heeft een pompje waar de olie uitkomt, je hebt maar heel weinig nodig want je kan het goed verspreiden over de huid heen. Anders wordt het erg vettig. De olie ruimt naar amandelen en vind de geur zacht aanwezig. Lekker! De olie heb ik aangebracht op alle drie de lichaamsdelen na het scheren. Etos waarschuwt wanneer het prikt dat je het gelijk moet afspoelen met water en moet droogdeppen.

Hier heb ik gelukkig niet last van! De olie voelt fijn aan, is makkelijk aan te brengen op de uit en trekt ook nog eens snel in. Je hebt geen last van een vettig laagje na het aanbrengen. Een aantal uur na het aanbrengen merk ik dat de irritaties minder zijn geworden en mijn huid zacht aanvoelt. Ik ben fan! Dit product gaat mee in mijn vakantiekoffer.

Kortom ik raad dit product zeker aan! Het verzorgd de net geschoren huid goed, heeft een kalmerend effect en zorgt voor minder irritaties.

De Etos verzorgende olie na het ontharen is te koop voor 2,95 (150ml). 

Zijn jullie al bekend met de Etos ontharingsproducten? 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Bij mij werkte 'ie helaas helemaal niet! Hij trekt echt niet in en ik had zelfs uuuren later nog steeds het gevoel alsof ik 'm net had aangebracht – dus denk echt dat er een fabrieksfoutje in de formule bij mij zit, haha! Gelukkig werkt 'ie voor jou wel goed!

  2. Ik zou dit best eens willen proberen. Mijn benen zijn erg droog na het scheren en meestal breng ik dan een bodylotion aan maar een olie is misschien nog wel beter! 🙂

  3. Lijkt me een fijn product. Nou heb ik zelf eigenlijk nooit last van irritaties na het scheren, maar het kan geen kwaad om een verzorgend product te gebruiken.

  4. Oeh klinkt zo goed! Ik heb ook altijd last van rode bultjes na het harsen. Dus dit lijkt me een ideale oplossing.
    Fijne maandag!

  5. Fijn dat het geen vettig laagje achterlaat na het aanbrengen. Met producten waar olie in zit vind ik dat altijd zo vervelend! Gelukkig is dat hier niet bij. Dat is ook gelijk een reden waarom ik het wel zou willen uitproberen. Ik heb heel soms irritaties na het scheren, en dan is dat wel een goed moment om zo'n olie te gebruiken denk ik. 🙂

  6. Klinkt goed! Mijn oksels doe ik met een epilator waarvan ik zoveel last niet heb, maar m'n benen en bikinilijn kunnen na het scheren wel wat verzorging gebruiken. Ik gebruik meestal een body lotion of body butter, maar zo'n olie lijkt me wel wat – vooral in de zomer!
    Voor m'n bovenlip gebruik ik zo'n aftercare-doekje, al werkt een olie zoals deze volgens mij op dezelfde manier.

Geef een antwoord

Sluit Menu