Movie: the fault in our stars.

Movie: the fault in our stars.

Hoi iedereen!

Ik zag dit op facebook voorbij komen, er komt een verfilming van het boek the fault in our stars. Ik ben het boek nog aan het lezen, en ik vind het een geweldig boek. Toen ik hoorde dat er een film van komt was ik zo benieuwd! De film komt uit in de zomer. Ik zet de trailer ook in dit artikel, dan kunnen jullie zien waar de film over gaat! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de film hiervan? Ik kan niet wachten tot die uit komt!

Klik hier voor de trailer!

Hebben jullie het boek gelezen, en zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de film?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ja ik wist dit al! Ik wil zo snel mogelijk het boek lezen zodat ik de film voor ben 🙂 De trailer is so cute. X

  2. Ik heb het boek gelezen, echt een heel mooi boek! Ik ben benieuwd naar de film!

  3. moviebox download android provided by showboxvpn.com, Bring home the cinema by downloading the free showbox.

  4. The best movie show today is the tv terrarium. Although it was downgraded to google play store. The terrariumtvultimate.com provider still provides users with this reliable app with terrarium tv online , you can experience everything about good movies.

Geef een antwoord

Sluit Menu