Photodiary 78 | Kerstkriebels, hondenwasstraat, en proeflokaal bregje!

Photodiary 78 | Kerstkriebels, hondenwasstraat, en proeflokaal bregje!

Wat vliegt de tijd toch weer voorbij! Elke keer als ik weer terugblik op de week is het voor mijn gevoel echt zo weer voorbij gevlogen. Ik heb een drukke week gehad maar wel heel erg leuk! veel dingetjes gedaan wat op mijn to-do lijstje stond en natuurlijk ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning en leuke dingen. Lees je mee met de photodiary?

Maandag ochtend kwam ik om kwart over 9 al aan bij de HVA en had ik stagebegeleiding, een gesprek hoe je stage gaat etc. Daarna hadden we eigenlijk nog twee uur les maar mochten we na de presentaties al weg! We zaten hoog in het gebouw en heb je overal zo mooi uitzicht. Love it!

Ik ging samen met Sahra naar station Amsterdam centraal en daar hebben we eventjes winkeltjes gekeken. Overal hangt kerstverlichting, wordt er helemaal blij van. 🙂 

Er zit ook een sissy boy op het station en daar hadden ze echt géweldige kerstkaarten! Ik ben van plan dit jaar allemaal kaartjes te sturen naar vrienden, vriendinnen en familie. Vind de kaartjes allemaal zo leuk!

Ook hebben ze daar allemaal leuke kerstgoodies! Lijkt mij geweldig als je je eigen huisje hebt en je kan kerstshoppen.

In de avond was het een rustig avondje, ik heb serie gekeken en ben vroeg gaan slapen want de wekker staat op Dinsdag al om kwart voor 6. 
Dinsdag was ik weer een dagje op mijn stage in Haarlem! Ik heb een leuke dag gehad en vloog voorbij, we zijn gezellig wezen wandelen met de deelnemers. Helaas had ik in de ochtend wel flinke vertraging, treinen van Rotterdam naar Schiphol reden helaas niet. 
Toen kwam ik weer op schiphol aan om naar huis toe te reizen, daar was ook allemaal gezellige kerstverlichting! En ik zag twee grote kerstbomen. Wordt je toch blij van. <3
Ook Woensdag had ik weer een druk dagje school! Gelukkig vallen de vakken deze periode wel mee. Ik vind ze allemaal wel heel erg interessant. Ik plaatste deze foto op instagram van de mooie etalages in de bijenkorf. 
In de avond gebruikte ik mijn nieuwe shower jelly van Lush onder de douche (binnenkort review!) hij is echt te lekker en heeft dezelfde geur als de massage bar die op de foto te zien is. Ruikt echt heerlijk. 

Donderdag ochtend had ik weer hoorcollege psychologie en daarna ging ik aan de slag met het project, we zijn super goed bezig en de leraar heeft al een stuk nagekeken en zag er goed uit zei die. Yay!

In de avond had ik al weekend! Ik sprak af met vriendinnetje Eline die ik al sinds Augustus niet meer had gezien! Veels te lang, we hebben lekker saampjes een flesje wijn besteld en bijgekletst bij de Swing in Gouda. Super gezellig!
Vrijdag ochtend heb ik lekker uitgeslapen en daarna wat dingetjes van mijn to-do lijstje gedaan, onder andere aan schoolwerk gezeten (ofcourse!), blogjes geschreven en mijn kamer flink schoongemaakt. Zo’n fijn gevoel als alles weer schoon is en een schoon bedje hebt. 
Selfie met mijn nieuwe heerlijke grijze warme trui. Binnenkort een outfitje mee online! Eventjes iemand lief aankijken die foto’s wilt maken. 🙂
Vrijdag avond ging ik uitgebreid douchen en mijn nieuwe producten van Lush proberen. <3 
In de avond ging ik uitgebreid tutten en mijn haar krullen, lekker relaxt alles doen! Daarna kwam poopoo alweer en hebben we lekker een avondje niks gedaan. 🙂 
Zaterdag droeg ik weer eens mijn favoriete lipstick van rituals! Tijd voor lipstick natuurlijk in het weekend. 🙂

 Zaterdag gingen Mike en ik naar de grote brokken & zo in Gouda, daar lag dit lieve katje! Zo schattig.

 Ook was Noah gezellig mee! Ze heeft lekkere brokjes mogen proeven en kon in de honden speeltuin spelen. Helaas vond ze het allemaal erg spannend en eng. haha! Ook waren er weer super veel lieve mini konijntjes. Smelt smelt.

 En noah mocht gelijk gewassen worden want ze was namelijk 5 december jarig, ruikt ze weer lekker voor haar verjaardag. In het begin vindt ze het altijd spannend maar daarna went ze eraan. Zo schattig, ze hadden zelfs honden parfum!

 Ook gingen we gelijk met mijn ouders hun auto door de wasstraat,  Noah reageerde hier echt super goed door! We hebben nog gereden door de binnenstad, raampje open en Noah steekt haar koppie eruit. Ziet er altijd zo schattig uit. <3

Het wordt weer winter dus tijd om de leuke mutsen en sjaals uit de kast te halen! 

 Zaterdag avond namen mijn ouders het gezin mee uiteten bij Bregje, super leuk restaurant, en heerlijk gegeten!

 Ik had als voorgerecht carpaccio (kan niet anders!) en als hoofdgerecht bladerdeeg met mozzarella en andere lekkere dingen. En appeltaartje met ijs als nagerecht, jummie!

Zondag was een heerlijke lazy day, Mike wou graag nog eventjes cruisen met open dak dus helemaal dik ingepakt naar wat dorpjes rondom Gouda gereden. Was opzich best lekker weer voor! Maar na een tijdje mocht van mij wel weer het dak dicht. 
Hoe was jullie week? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ah, leuk die kerstversiering op A'dam CS! En leuk dat jullie nog even gingen cruisen in de cabrio! Lijkt mij best wel lekker ondanks de kou! Fijne week deze week! xoxo

  2. Wat een leuke foto's weer , ziet eruit als een leuke week=)
    Liefs Jorinda

  3. Wat veel leuke foto's! Die grijze muts staat je echt super mooi. En de etalages van de Bijenkorf zijn altijd zo ontzettend mooi, daar krijg je gelijk een Kerst gevoel van <3

Geef een antwoord

Sluit Menu