Review | We love the planet deodorant + winactie!

Review | We love the planet deodorant + winactie!

Van welovetheplanet.nl mocht ik een deodorant ontvangen, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Welovetheplanet is een merk met dat ontstaan is uit liefde voor de planeet, de deodorant is vloeibaar en is 100% natuurlijk en biologisch. Het is een compacte verpakking en ik ben heel erg benieuwd geworden naar de werking, vandaag review ik een deodorant van we love the planet voor jullie en mag ik er ook één weggeven aan een van jullie. Ideaal voor de zomer!


De verpakkingen vind ik er leuk uit zien! Ze zijn compact en handig om mee te nemen. De verpakkingen zien er leuk uit doordat de kleur is afgestemd op de geur, je ziet met een leuk lettertype het merk op de verpakking & het is gelijk duidelijk welke geur je hebt en hoeveel gram erin zit.

De deodorants van we love the planet zijn 100% natuurlijk en biologisch. In de producten zitten geen synthetische stoffen en huidbelastende ingrediënten. Ook bevatten de deodorants geen aluminium. Dit maakt de deodorants van we love the planet aangenaam voor jou huid maar ook voor de planeet, ik ben fan!

Ik ga vandaag de roze variant voor jullie reviewen, in de pot zit dus 45 gram vloeibare deodorant. De roze variant heeft de geur van rozenhoning, lekker een zachte zoete geur. Ik hou ervan van! De deodorant is dus in het begin een harde substantie, maar wanneer ik de deodorant wil aanbrengen met mijn vingers smelt de substantie op mijn handen en is het makkelijk aan te brengen. Na het aanbrengen trekt de deodorant goed in. I love it! Ik heb heel de dag geen last van overmatig zweten en de deodorant doet goed zijn werk.

Ik ben heel erg tevreden over de deodorant, ik was heel erg benieuwd naar een natuurlijke deodorant en was erg nieuwsgierig naar de vaste substantie die gaat smelten op de huid. Ik ben verrast door de deodorant en vind de werking heel erg fijn! De deodorant van we love the planet mag zeker niet ontbreken in mijn koffer.

Ik heb ook nog eens een leuke verrassing voor jullie! Ik mag de deodorant original orange aan één van jullie weggeven. Ik vind de deodorant ideaal voor op vakantie maar natuurlijk ook voor thuis in gebruik, hij ruikt lekker, heeft een goede werking, zijn plantaardig, en zien er ook nog eens heel erg leuk uit!

Wat moet je doen om kans te maken? 
– Mij volgen op bloglovin.
– Mij volgen op instagram.
– Mij volgen op mijn youtube kanaal.

De winactie sluit op 4 Augustus, ik neem contact op met de winnaar! 🙂

Zijn jullie bekend met we love the planet? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 10 reacties

  1. Dit klinkt als een heel interessant product! Ik doe zeker mee aan de winactie! Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram, maar nu ook op Youtube!

  2. Wat een bijzonder product zeg! Al vind ik het ergens wel gek als ik deo met mijn vingers onder mijn oksels moet smeren, haha! Mooie foto's ook ^^

    xx Alex

  3. Ik ben ook benieuwd hierna! Het lijkt mij alleen ook best wel raar om je deo zo aan te brengen. Fijn weekend xx

  4. Ik ben ook wel benieuwd geworden naar andere varianten dan de spray en roller. Dus ik wil wel een gokje wagen. Volgen doe ik al via Instagram en Bloglovin. Ik ga me ook op je Youtube kanaal abonneren

  5. Ik heb toevallig recentelijk een proefje gekregen van deze deo (nog niet geprobeerd trouwens) van iemand die hier uitermate enthousiast over is. Ik ding heel graag mee.
    sepia [at] home . nl

  6. Leuk product! Ik doe graag mee met de winactie en volg je overal! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu