Review | E.l.f. moisturizing lipsticks.

Review | E.l.f. moisturizing lipsticks.

Yay! Ik heb vandaag een review voor jullie over een van mijn meest favoriete make-up producten; namelijk lipsticks. E.l.f. cosmetics (eyes lips face)  is een van mijn favoriete merken. Ik heb vandaag drie moisturizing lipsticks uitgezocht in zomerse kleuren. Lezen jullie mee naar de review?

De verpakking van de lipsticks zien er mooi uit. Matte huls, het merk zie je duidelijk op de verpakking, en aan de onderkant zie je de kleur van de lipstick. Super handig! De sluiting van de verpakking is minder van kwaliteit, de dop gaat er snel van af, hierdoor is er een kans dat de lipstick beschadigt bijvoorbeeld in je tas. Jammer!

Ik heb drie lipsticks mogen ontvangen, genaamd (van links naar rechts): Marsala blush, Ravishing rose, en Red karpet De swatches zijn goed gepigmenteerd en de kleuren komen goed tot hun recht. Aan de swatches kan je zien dat de lipsticks romig zijn en geen droge textuur heeft. De lipsticks zijn makkelijk aan te brengen en er is een glans in de kleur verwerkt.

E.l.f. moisturizing lipstick Marsala blush 
Marsala blush is een lichte roze tint die fijn is voor dagelijks gebruik. Ik vind dit een lipstick die bij vele looks te combineren is. Een echte musthave! De lipstick voelt romig aan op mijn lippen en geeft voor een goede verzorging aan de lippen. De kleur komt goed naar voren en de lipstick is goed gepigmenteerd. Hij brengt fijn aan en dekt snel. Na een lunch of hapje eten moet je de lipstick wel bijwerken.

E.l.f. moisturizing lipstick Ravishing rose 
Ravishing rose is zoals de naam zegt een warme roze tint, dit vind ik een perfect kleurtje voor de zomer en kan je je zomerse look helemaal mee af maken. Ik ben gek op dit soort tinten, ook deze lipstick voelt romig aan, is makkelijk aan te brengen maar geeft ook wel weer af en is na een lunch wel van je lippen af. Je hoeft de lipstick maar een keer aan te brengen want hij dekt gelijk in een keer goed. Fijn! Ik ben helemaal verliefd op de kleur!

E.l.f. moisturizing lipstick red karpet
En de laatste lipstick is in de kleur rood, ik ben fan van rode lipstick en vooral in de zomer kan het je outfit helemaal zomer proof maken! Ik ben fan. Een fijne rode lipstick vinden vind ik altijd best een klus, of ze zijn té romig, gaan alle kanten op, of vervaagt juist weer heel snel. De lipstick is makkelijk aan te brengen, voelt romig aan en blijft goed zitten. Na een lunch is deze lipstick het minst erg er af. 

Ik ben helemaal tevreden over deze budgettoppers van e.l.f. cosmetics! Normaal gesproken ben ik niet heel erg fan van romige lipsticks maar deze lipsticks brengen fijn aan en blijven aardig goed zitten. Ik vind de kleuren prachtig en helemaal voor de zomer die eraan komt.

De lipsticks zijn te verkrijgen bij de webshop van e.l.f. voor 5,00 per stuk.

 Zijn jullie bekend met de producten van e.l.f.? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een mooie kleurtjes! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Ik vind Marsala Blush eigenlijk wel een heel bijzonder en mooi kleurtje. Staat jou ook echt heel tof!

  2. Mooie kleuren! Ik hou juist wel van romige lipsticks!

  3. Wat een mooie kleurtjes! Zelf heb ik nog geen ervaring met de lipstick van ELF

Geef een antwoord

Sluit Menu