monthly thoughts April

monthly thoughts April

We zijn weer in een nieuwe maand beland, namelijk de maand Mei! Het is weer de hoogste tijd om terug te blikken op de maand April. Ik vond April een hele fijne maand, ik heb de tentamens lekker achter de rug en heb vakantie gehad, dus ook heerlijk tijd voor mezelf. Lees je mee naar de monthly thoughts van de maand April?


Loving 
Het gevoel dat ik mijn huidige tentamen en herkansing heb gehaald en alle opdrachten en deadlines van de huidige periode. Zo fijn! Het geeft een soort van bevestiging dat ik het hbo kan, ik had er nog mijn twijfels over toen ik aan deze studie begon, maar ik geloof erin, ik haal mijn P in het eerste jaar!


Doing
Ik heb veel quality time gehad met Mike samen deze maand en oh wat hebben we daar van genoten, lekker saampjes series kijken, bijkletsen en vooral veel knuffelen. Ik waardeer zo erg deze momenten.  Ik kan daar echt op en top van genieten.


Reading
Ik heb het boek aan niemand vertellen van Simone van der Vlugt gelezen, een ontzettend spannend boek en las het in een keer uit! Ik probeer nu het boek will grayson, will grayson te lezen van John Green.


Eating
Afgelopen dinsdag ging ik naar het concert van John Mayer, voordat Robert en ik daar heen gingen hebben we een heerlijk pastaatje van Julia’s gegeten, zó ontzettend lekker, en ondertussen genieten in het zonnetje en mensjes kijken.  


Watching 
Ik heb het serie kijken weer helemaal te pakken, deze maand heb ik samen met Mike 13 reasons why en ben ik zelf aan de serie girl boss begonnen. Zo fijn om nieuwe series te ontdekken en heerlijke relax momentjes in te plannen.


Needing
Ik had vooral veel behoefte aan duidelijkheid rondom mijn studie en heb de deadlines voor de laatste periode duidelijk op een rijtje gezet, ik wil nu nog een grote to-do lijst maken en alles kunnen afstrepen, fijn gevoel! Naast de duidelijkheid had ik ook eventjes rust nodig, ik heb heerlijk genoten van mijn vakantie en bijgeladen. Ik kan er weer helemaal tegenaan!


Feeling 
Ik voel mij op dit moment ontzettend fijn, drie woorden die mijn mood nu beschrijven zijn: tevreden, zelfverzekerd en ontspannen.


Wishing 
Over ongeveer drie weken ga ik mijn nieuwe camera kopen (AAAAHHH!) en mijn project eindelijk onthullen. Ik ga in de maand Mei daar dus ook veel over brainstormen, social media klaarmaken en vooral een goed plan maken.


Looking forward to 
Ik kijk heel erg uit naar de toffe projecten die ik eind Mei ga onthullen. Ik kan niet wachten!


Doelen van de maand April gehaald? 
Bloggen en veel voor uit schrijven;
Gelukt! Ik heb veel tijd in mijn blog gestoken en veel gefotografeerd. Zo fijn om te doen en zo fijn om zoveel leuke ideeën te hebben! 

Met een positief mijn psychologie herkansing ingaan + hopelijk halen;
GELUKT! Yes! Ik heb mijn herkansing psychologie dik gehaald, ik had 10 van de 50 vragen fout, zo ontzettend fijn. Een grote opluchting. 
Een nieuwe serie kijken en genieten van de vrije tijd; 
Gelukt! Ik ben aan de serie girl boss begonnen, en heb 13 reasons why afgekeken. Ik heb tijd ingelast voor netflix avondjes en heb er erg van genoten. 

Mijn haar een opfrisbeurt geven en eventueel kleuren; 
Heerlijk! Ik had een heerlijke verwennerij bij de kapper, ik heb besloten mijn haar toch niet te blonderen. Het wordt al aardig blond in de zomer en vond het wel goed zo. Mijn puntjes heb ik laten knippen en het zag er gelijk weer veel beter uit!
Nieuwe doelen voor de maand Mei: 
– Mijn kikkervisjes goed onderhouden en proberen zo groot mogelijk te laten worden. 
– Wekelijks mij houden aan de deadlines voor college zoals samenvattingen maken. 
– Plannen maken voor mijn nieuwe projectjes!
Liefs, 
Evelien


Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke serie dit! En zo fijn dat je je zo goed voelt, yay! Wat heerlijk :). Jaaa, ik vind Julia's pasta ook altijd echt fijn <3! En heerlijk, verwend worden door de kapper. Ben ik ook geweest toevallig, vorige week! Fijn!

  2. Aaah, wat goed dat je dit jaar gewoon je P gaat halen! Topper! En volgens mij zijn tevreden, zelfverzekerd en het ontspannen voelen gewoon de beste combinatie die je maar kunt hebben!
    Oeh, en erg benieuwd naar je nieuwe projecten in mei! x

  3. Weer een erg schattige foto van jullie beiden! ♡ Ohh, mijn vriend en ik kunnen ook intens genieten van mensen kijken vanop een terrasje, hihi. Benieuwd naar je projecten!

  4. Heeerlijk zeg, die quality time samen met je vriend! En voelt stiekem wel goed hé, als je toch tegen je verwachtingen in beter presteert op school! (weet er alles van haha!)

Geef een antwoord

Sluit Menu