Doelen voor de maand Augustus!

Doelen voor de maand Augustus!

Eindelijk weer eens een doelen lijstje! Deze keer voor de maand Augustus, wat vliegt de tijd voorbij hé! Zometeen is de zomer alweer voorbij en dan is het herfst, weer leuke herfstkleding kopen en mijn birthday is dan ook alweer. Maar nu over de maand Augustus! Ik heb nieuwe doelen opgesteld die ik wil en probeer te behalen in deze nieuwe maand. 🙂 Lezen jullie mee? Trouwens wat vinden jullie van mijn nieuwe ring op de foto, ik heb hem gescoord in de sale en ik vind hem zo leuk <3

Ik vind het altijd stiekem best wel een beetje om doelen op te stellen, ze moeten haalbaar natuurlijk blijven en ‘moet’ binnen een maand behaald zijn, als het kan natuurlijk!

In augustus wil ik…. 


.. boven de 310 volgers halen.
Ik heb pas geleden de 300 volgers gehaald en het lijkt mij leuk om boven de 310 volgers te halen aan het eind van de maand! 🙂

.. twee boeken hebben uitgelezen 
Ik wil meer tijd nemen voor een boek te lezen, ik hou echt van lezen maar soms doe ik het echt gewoon te weinig terwijl het zo ontspannend werkt. En natuurlijk leuk is.


.. beter vooruit werken voor mijn blog
Ik vind het belangrijk om als ik inspiratie heb het op te schrijven en zo altijd ideetjes heb. Ook wil ik graag de photodiary elke maand aanhouden en het doelenlijstje.

.. vaker vroeger uit bed gaan. 
Volgende twee weken ga ik vakantiewerk doen bij mijn oude stage en moet ik weer rond 7 uur mijn bed uit, om aan dat ritme te wennen wil ik graag wat vaker vroeger mijn bedje uit. Ik ben zo gewend aan het uitslapen.

.. een blogplanning / agenda bijhouden
Ik zag dit filmpje een tijdje geleden van Mascha van beautygloss en ik vond het zo’n leuk en handig idee.

Dit waren mijn doelen voor de maand Augustus! Wat zijn jullie doelen voor deze zomerse maand? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. je hebt goede/fijne doelen opgesteld. ik moet ook echt een blogplanning gaan maken en beter vooruit werken ♥ xx

    1. ja ik vind dat zo fijner werken maar soms vergeet ik het gewoon te doen!

      Liefs, Evelien

  2. Wat een fijn lijstje! Goed dat je een aantal doelen voor jezelf stelt en op schrijft. Ik wens je heel veel succes. En die hoeveelheid volgers gaat vast wel lukken! Ik help je in ieder geval al met eentje extra, haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu