Photodiary 94 | Eerste tentamen, genieten in de hangmat & en sollicatiegesprek!

Photodiary 94 | Eerste tentamen, genieten in de hangmat & en sollicatiegesprek!

Wat een spannende, drukke maar leuke week heb ik achter de rug. Mijn week stond vol in thema van vele dead-lines en het eerste tentamen, had een erg spannend sollicitatie gesprek bij de Regenboog in Amsterdam, en heb Zondags heerlijk genoten in het zonnetje in de hangmat met poopoo en hangt ik de eerste korte broek van het jaar aan. Heerlijk! 

Maandag Dinsdag & Woensdag
Heel erg saai maar ik was volop bezig met mijn studie, er waren meerdere deadlines die op mij aan het wachten waren en heb veel tijd besteed aan het bikkelen voor mijn tentamen die ik op Donderdag had. Helaas viel het sporten erbij in deze week, gelukkig maakte ik in de avond wel lekker tijd voor me-time en schreef ik mijn aankoopjes van glamour day. Het was fijn zonnig weer en ik probeerde nieuwe producten van essence. Ook nog beetje ontspanning!

Donderdag

Donderdag stond mijn wekkertje vroeg want ik had deze dag het belangrijke tentamen sociologie. Ik ben om 9 uur nog op school belandt en heb samen met Sahra gemeet want wij gingen samen nog even de tentamenstof doornemen. Om 12 uur had ik het tentamen.

Na het tentamen had ik een spannend gesprek want ik had een sollicitatie gesprek bij de Regenboog stichting in Amsterdam. Dit was een sollicitatie voor het tweede jaar voor mijn studie. Het gesprek verliep echt heel erg goed en voelde mij gelijk op mijn gemak. Het is een stageplek waar ik als buddy te werk ga met mensen met een eventuele verslavingsachtergrond, daklozen of met een psychiatrisce aandoening. Ik heb dus het goede nieuws dat ik ben aangenomen en ik heel erg uitkijk naar deze nieuwe uitdaging! Ik ga het hopelijk heel erg naar mijn zin hebben.

Vrijdag 

Vrijdag had ik een dagje stage, een spannende dag want ik ging deze dag een activiteit organiseren. Ik vind mijn stage heel erg leuk maar ik merk dat de doelgroep gehandicapten niet helemaal mijn ding is. Qua activiteit organiseren vond ik het dus ook heel lastig. Veel hectiek want stagebegeleider was ziek en allerlei andere dingen maar gelukkig  liep het aardig oke.  In de avond had ik mezelf lekker opgefrist en kwam Mike langs. We hebben heerlijk de horrorfilm Chucky gekeken (heel fout maar o zo leuk!).

Zaterdag

Wat was het heerlijk zonnig weer Zaterdags! Ik en Mike hebben lekker uitgeslapen en gingen in de middag genieten van het heerlijke weer en zijn met de hond Noah wezen wandelen. Noah vindt het heel fijn om een grote wandeling te maken in het park. In de middag zijn we naar de volkstuin van mijn ouders geweest, we hadden Noah meegenomen en ze is voor het eerst in de bus geweest. Ze vond het zo spannend maar het ging heel goed.

Zondag

Zondag was het heerlijk zomers weer! 20 graden was het en wauw wat hebben Mike en ik genoten. We zijn in de middag naar de volkstuin geweest van mijn ouders en hebben heel de dag lekker geluierd in de hangmat. Voordeel van het tuintje die mijn ouders hebben haha. Ik had zelfs voor het eerst een korte broek aan dit jaar. Genieten! En toen was het weekend helaas al weer om..

Ik had in ieder geval een hele fijne week, maar wel heel druk. Deze eerste dagen van de week staan weer heel erg in teken van de herkansing psychologie maar daarna wel weer heel erg lekker genieten van de vrije tijd die ik heb. <3 Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Gefeliciteerd met je nieuwe stage!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een leuke foto's allemaal. De producten van Essence zien er prachtig uit! Lieve foto's met je vriend 🙂

 3. Wat een mooie en fijne foto's!<3 en heeeerlijk weekend was het hè, zo met het zonnetje?:)

 4. Leuke foto's en , fijn dat je je eerste tentamen achter de rug hebt! En gefeliciteerd met je nieuwe stage x

 5. Wat een cuties zijn jullie toch samen! Gefeliciteerd met je stage girl <3

 6. Wat een leuke foto's! Heel leuk dat je een stage hebt, gefeliciteerd! Ik hoop dat je het naar je zin gaat hebben. Zondag was het inderdaad zulk mooi weer, ik heb er ook van genoten!

 7. Woehoe, gefeliciteerd met je stage! Ik snap de drukte volkomen, ik had precies hetzelfde vorige week hihi. Leuke foto's! <3

 8. Gefeliciteerd met je nieuwe stage! En oooh, wat een schattige foto's van jullie samen!

 9. Gefeliciteerd met je nieuwe stage! En ah, zo lief die foto van Noa bij het water. Jammer dat het nu niet meer zulk mooi weer is.

Geef een antwoord

Sluit Menu