Dromen over een eigen huis

Dromen over een eigen huis

Eén ding wat ik heel erg graag over een paar jaar zou willen, is op mezelf gaan en dan lekker  saampjes wonen. Je hebt veel keuze op de woningmarkt, en dan komt de volgende vraag, waar ga je wonen in Nederland? Maar je staat ook voor het dilemma huren of kopen. Onder de studenten is huren een makkelijkere optie. Via het bedrijf Stoit kun je huizen verhuren, maar ook het proces aangaan om een huisje te gaan huren.


Het lijkt mij heerlijk om een eigen stekje te hebben en dan zou de makkelijkste optie huren zijn. Ik zou het zelf belangrijk vinden dat een bedrijf goed naar mijn wensen kijkt, gespecialiseerd is en mij ook kan ondersteunen bij het proces. Het bedrijf Stoit groep helpt daarbij!

Over Stoit groep
Stoit groep is opgestart door Mvr. Stoit en is een 25 jaar jong familiebedrijf. Ze hebben sinds 15 jaar een hoofdvestiging in Eindhoven. Stoit groep staat bekend als het grootste verhuurbedrijf in de regio. Ze zijn gericht op expats met woningen in het midden en hoge segment.

Stoit groep streeft ernaar om kwalitatief goede huizen en/of appartementen te verhuren. Ze streven naar tevreden bewoners en willen  de verhuurders totaal ontzorgen. Bij het verhuren van een huis komt natuurlijk veel kijken en daar neemt Stoit groep het over. De visie van Stoit groep is dat een woning goed bij de bewoners moet passen, het is belangrijk om een goed en fijn plekje te vinden wat helemaal bij je past. Je kunt dus bij Stoit groep kijken voor een huurwoning, maar ook je huis verhuren.

Ze richten zich vooral op de provincie Noord-Brabant/Limburg en dan specifiek de omgeving van Tilburg, Helmond, Den Bosch en Eindhoven. Er zijn verschillende appartementen en woningen wat je helemaal kan koppelen aan jouw wensen.

Als verhuurmakelaar kan Stoit je perfect helpen bij het verhuren van je woning. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen, maar er komen zoveel administratieve taken en andere lastige taken bij kijken. Daar kan een verhuurmakelaar je bij ondersteunen zodat je daar geen zorgen meer over hebt. Wil je bijvoorbeeld een woning verhuren in Eindhoven? Dan kan Stoit je hier als de beste bij helpen.

Ik vind het super goed dat een bedrijf zo betrokken is met jouw nieuwe stap in het leven is en jou de goede handvatten kan aanreiken. Dit zorgt ervoor dat jij met een rustiger gevoel een huis gaat huren/verhuren. Ik vind het persoonlijk contact en betrokkenheid heel erg prettig.
Dus voor mijn lezeressen, ben je opzoek naar een huurwoning, of wil je juist je huis verhuren dan is Stoit groep een goede optie!

Omdat we nu toch helemaal in de sfeer zijn van een eigen woning/appartement lijkt het mij leuk om mijn inspiratie moodboard te laten zien met welke interieurs helemaal bij mij passen. Ik ben gek op sfeer, warmte, natuurlijke materialen en kleur. Ik vind het belangrijk dat er in een interieur veel persoonlijkheid terugkomt, maar ook warmte. Door middel van de volgende afbeeldingen wil ik dit aan jullie laten zien.

Nu uit huis gaan is nog niet heel erg haalbaar, want ik ben nog drie jaar bezig met mijn studie. Wel krijg ik binnenkort een andere kamer en ben ik van plan om met andere kleuren aan de slag te gaan en mijn eigen plekje er van te maken. Ik kan niet wachten! Het lijkt mij heerlijk om met kleur te gaan werken en toch zo mijn eigen stekje te maken. Ik vind het kleuren pallet bijvoorbeeld hier boven heel erg mooi! Zo vrolijk en sfeervol. Binnenkort hier meer over op mijn blog.

Wonen jullie al op jezelf? Hoe hebben jullie dit aangepakt? Ik vind de service van Stoit groep in ieder geval erg prettig en ben het helemaal eens met de visie van het bedrijf, het lijkt mij onwijs fijn om in zo’n spannende periode dat gespecialiseerden je kunnen ondersteunen.

Zijn jullie bekend met Stoit groep? 
Liefs, 
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik kende dit bedrijf nog niet. Woon nu een aantal jaar op mezelf en wil binnen een jaar samenwonen, flink aan het sparen dus nu! Het huren of kopen vind ik zelf wel echt een dilemma, maar denk dat we toch echt voor kopen gaan. Scheelt enorm nu.
    X Carmen.

  2. Ik zou het ook zo ontzettend fijn vinden om mijn eigen plekje te hebben. Ik ben er enorm aan toe. De gele wand vind ik echt stoer!

  3. Wauw, die gele muur is gedurfd maar erg mooi. Het lijkt mij ook heel fijn om een eigen plekje te hebben alleen met mijn 17 jaar ben ik nog een beetje te jong. Succes met je studie nog. 🙂

  4. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar het klinkt inderdaad ontzettend handig en zo fijn om een bedrijf te hebben dat echt betrokken is bij de verhuur! 🙂

  5. Handig dat zo'n bedrijf bestaat. Mijn vriend en ik huren samen een appartementje in het centrum van Antwerpen. Goed voor nu, maar op (lange) termijn willen we toch iets kopen.

Geef een antwoord

Sluit Menu