Monthly thoughts March

Monthly thoughts March

Wauw wat is de maand Maart onwijs snel voorbij gegaan. Het is alweer April! De tijd vliegt voorbij als je het mij vraagt. Maart is een maand waarin ik heerlijk heb genoten van het zonnige weer, maar ook veel tijd aan mijn studie heb moeten besteden in verband met de tentamen week die eraan kwam (gelukkig nu dééls voorbij is). Maar jongens wat was het heerlijk lenteweer deze maand! Ik merkte dat ik weer helemaal energie kreeg en het deed zoveel goeds voor mijn humeur. Lezen jullie mee met de monthy thoughts van de maand Maart?


Loving 
Ik heb echt opper de top genoten van het heerlijke weer! Wauw wat deed het mij veel goeds. Ik heb echt heel erg zin in de lente en de zomer en vind het zonnetje helemaal niet erg. Al de lammetjes in de wei en de kleine beestjes vind ik zo lief ook om te zien.


Doing
De maand Maart stond vol in teken van deadlines, tentamens en nog meer deadlines. Ik heb veel deze maand kunnen doen en alles op tijd afgekregen en gister zelfs mijn tentamen met een dikke voldoende gehaald. Super fijn! Nu nog eventjes een herkansing te gaan, psychologie.. wel een hele pittige maar daar geloof ik wel in. Dus nog eventjes doorbijten!


Reading
Yay! Ik heb het boek voor jou uitgelezen en ben nu begonnen aan een nieuw boek van Simone van der Vlugt genaamd aan niemand vertellen. Een hele spannende thriller, ik vind het een echte aanrader! Ik heb de leesflow helemaal te pakken. Ik had voor mezelf als doel gesteld om aan het eind van het jaar 12 boeken te hebben gelezen. Ik heb er de vertrouwen in dat het helemaal goed komt!


Eating
Eating heb ik niet iets specifieks, maar Mike heeft mij deze maand wel veel verwend met heerlijke flesjes wijn. Zo lekker! Dus lekker veel wijntjes gedronken.


Watching 
Ik heb veel films gekeken met Mike in het weekend zoals shawsank redemption & green mile (huil films) maar ook Aristo katten en fundamental karigs. Een aantal leuke films! Ik heb ook veel vt-wonen en het programma over trouwen (helemaal volgens de wetenschap aan elkaar gekoppeld) gekeken.

Needing
Ik merk dat ik echt eventjes tijd voor mezelf nodig heb waarbij ik helemaal kan ontspannen. Ben erg moe en moet echt nog eventjes de motivatie bij elkaar halen voor de herkansing Psychologie volgende week.


Feeling
Moe moe en nog eens moe.


Wishing
Ik zou nu heerlijk met mijn dikke billetjes in het zonnetje op een prachtig eiland willen zitten met een heerlijke koude cola in mijn hand. Beter kan niet <3


Looking forward to 
Ik kijk heel erg uit naar het heerlijke paasweekend, lekker echt weekend hebben en genieten hopelijk van het lekkere weer en ondertussen ook lekker ontspannen en lekkere hapjes eten.
Doelen behaald van de maand Maart?

Meer rust nemen voor mezelf terugtrekken wanneer ik moe of gaar ben
Ik heb zeker veel me-time avondjes ingelast en heb er heel erg van genoten. Heb gemerkt dat ik er zo aan toe was! Doel helemaal behaald. <3


De hele maand bootcamp volgen in de sportschool
Helaas is dit doel half gelukt, ik heb een keer moeten afslaan in verband met studeren maar de andere avondjes ben ik helemaal los gegaan, ik merk dat ik bootcamp écht leuk vind! Wie had dat gedacht? Ik vind het een fijne manier van sporten en merk dat het ook zoveel effect heeft.


Het boek ‘voor jou’ uitlezen
Ik heb het boek voor jou uitgelezen! Wat een dubbelzijdig boek, ik heb veel met een glimlach gelezen maar heb zelfs een traan gelaten bij het einde. Wauw echt een grote aanrader! Leest heel makkelijk weg en is vlot geschreven.

Een nieuw recept uitproberen en plaatsen op mijn blog
Helaas is dit niet gelukt door de drukte van mijn studie, maar in Mei ben ik twee weken alleen thuis omdat mijn ouders op vakantie gaan dus dan wil ik heel wat leuke receptjes gaan uitproberen. Ik heb eigenlijk een beetje het doel verder geschoven naar een volgende maand. Ik wil ze dan ook zeker gaan plaatsen op mijn blog!Nieuwe doelen voor April
En natuurlijk is het tijd voor nieuwe doelen voor de maand April!
Bloggen en veel voor uitschrijven
Met een positief gevoel mijn psychologie herkansing ingaan + hopelijk halen!
Een nieuwe serie bekijken en genieten van de vrije tijd 
Mijn haar een opfrisbeurt geven bij de kapper en misschien ook wel kleuren!
Hoe was de maand Maart voor jullie, hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke lente weer? 
Liefs, 
Evelien 

Deze post heeft 8 reacties

 1. Wat een leuke artikel weer =)
  Succes met je doelen voor deze maand!
  Liefs Jorinda

 2. Goed dat je de leesdraad helemaal te pakken hebt! Succes met het behalen van je doelen, en dan vooral met je herkansing psychologie!

 3. Jaaa het weer is echt heerlijk hé! vooral dit weekend weer even extra genieten! Fijn dat je ook zo in de leesflow zit, ik zit vooral in die flow betreft studieboeken bluhhhh haha! Maar goed, mijn scriptie zal toch af moeten 🙂

 4. Het weer is zo heeerlijk de afgelopen tijd! Ik word daar ook gelukkig van. Succes alvast met je herkansing <3

 5. Leuk om te lezen, wat goed dat je bepaalde doelen hebt gehaald! Succes met je herkansing x

 6. Leuk om te lezen. Fijn dat je aantal doelen hebt behaald en succes met je herkansing x

 7. Wat een leuke post! Gave lipsticks zijn dat <3
  Ik vind dat je een super leuke blog hebt!

Geef een antwoord

Sluit Menu