photodiary 92 | Tentamens leren, bruin tintje krijgen, en véél netflix!

photodiary 92 | Tentamens leren, bruin tintje krijgen, en véél netflix!

Het is weer tijd voor een nieuwe photodiary! Wat een heerlijke zonnige week was dit. Ik heb er optimaal van genoten en veel in het zonnetje gezeten. Deze week bestond eigenlijk vooral uit mijn to-do lijstje uitwerken en veel leren alvast voor de tentamens, in het weekend heb ik lekker ontspannen met netflix en ben ik verder gegaan met het boek ‘voor jou’ van Jojo Moyes. Lezen jullie mee naar deze week?


Maandag

Maandag ochtend was het tijd voor een dagje college, ik had met mijn groep de opdracht om tijdens sport en spel een halve les over te nemen. Wij hadden een leuke les in elkaar gezet en hadden als thema sprookjes dus moesten in deze te foute outfits voor de klas staan! haha.

Ik had een dagje college tot 5 en wilde eigenlijk in de avond lekker een halfuurtje naar de bootcamp gaan. Helaas was ik niet heel erg lekker en had ik last van hoofdpijn, dus plande een ontspan avondje in en ging vroeg slapen. 
Dinsdag

 Dinsdag was ik weer vroeg onderweg naar stage, het was heerlijk weer en had een leuk dagje gehad. Lekker in de tuin gewerkt en de dag vloog weer om! Ik kan zo genieten van de bloemetjes die overal weer te zien zijn, echt dat lente gevoel.

In de avond ging ik lekker even kroelen met noah, eventjes quality time saampjes en eventjes lekker knuffelen. <3 In de avond heb ik wat voor school gedaan en dingetjes van mijn to-do lijstje afgewerkt. 
Woensdag
Woensdag was het heerlijk weer! Ik droeg die dag mijn fluffy jasje en zwarte jurkje, ik had weer een dagje college tot 5 uur. 
En dit was mijn outfitje van deze dag!
Ook stond er deze dag een nieuw artikel online met deze leuke outfit! Die kan je hier lezen. 
In de avond had ik een heerlijk me-time avondje en had ik een amstel radler en ging ik youtube filmpjes kijken. 
Donderdag
Happy new day! Door dit heerlijke weer vond ik het tijd om mijn nieuwe knalroze lipstick op te doen. Ik vind hem zo tof!

 Ik zat weer vroeg in de metro om naar school te gaan, ik had een lang dagje van half 9 tot 7 uur. Maar daarna was het wel lekker tijd voor weekend!

 En dit was mijn outfit die ik droeg deze dag, mijn ripped jeans en mijn legerjasje. Vond het wel een toffe stoere combinatie zo! <3

 Na een lange collegedag zat ik weer in de trein, en om de tijd goed te benutten en gelijk al beginnen met het leren van mijn tentamens, over twee en een halve week komt de tentamenweek er weer aan dus was hoog tijd om er weer aan te beginnen.

Wel leuk nieuws! Ik had die avond gelijk al lekker weekend. 
Vrijdag

 Vrijdags had ik eindelijk tijd om weer de sportschool in te duiken, ik begon mijn ochtend met een uurtje Zumba.

 Heel de dag stond eigenlijk in het teken van studeren en dingen voor school doen. Gelukkig maakte het weer het helemaal goed want ik kon in het zonnetje zitten.

Wat heerlijk dat lente weer, ik vind het zo lekker en geniet er optimaal van! Merk dat ik er helemaal een energieboost van krijg. In de avond heb ik lekker gerelaxt en de disney film belle en het beest gekeken. 
Zaterdag

 Zaterdag begon ik de dag om half 9 alweer in de sportschool! Ik wou toch twee keer sporten deze week dus raapte al mijn motivatie bij elkaar en fietste naar de sportschool voor een uurtje sporten. Na het sporten ging ik langs de AH om twee biertjes te halen voor Mike als verrassing.

 Na het sporten ging ik mezelf lekker opfrissen en eventjes relaxen, Saartje kwam lekker knuffelen. Kijk hoe lief!

 In de middag was het weer tijd om te studeren, ik pakte mijn samenvattingen erbij en ging weer mijn tentamens leren.

Zo lief! Ik zat voor het huis in de tuin en daar liepen allemaal lieve katjes voorbij. Voor de rest heb ik lekker nog in het zonnetje het boek voor jou gelezen en in de avond kwam Mike gezellig langs. We hebben de film fundamental carings gekeken en daarna la vita e bella, lekker eventjes quality time samen. 

Zondag

Zondag ochtend hebben we uitgebreid ontbeten met heerlijke croissantjes, eitjes en lekkere broodjes. Heerlijk! Ik heb ook eventjes lekker gedoucht en ben helemaal fan van de shampoo en conditioner van Aussie. Hele fijne producten. <3

 De hele zondag hebben we eigenlijk lekker zo in de zon gelegen. Wat een heerlijk weer!

 Heerlijk quality time saampjes. <3

Ik heb ook lekker eventjes een stuk verder gelezen in het boek voor jou van jojo moyes, wauw echt een prachtig boek en heb zulke moeite met wegleggen! In de avond ging Mike alweer naar huis en keek ik de miljoenenjacht samen met mijn ouders. En de week was voorbij, tijd gaat zo snel!
Hoe was jullie week? <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Heerlijk dat zonnetje!
    Liefs Jorinda

  2. Heerlijk hé, dat zonnetje? ♥ Ik word blij van al deze zonnige foto's. Wat leuk, zo'n beestenboel in deze post. Wat is Saartje een snoezig ding!

  3. Ik heb ook een bruin tintje, maar komt omdat ik na de zonnenbank al paar keer ben geweest voordat het mooie weer begon, als het zo blijft kan ik dus lekker verder bakken in de zon hahahahah

  4. Wat een heerlijk weekje! Vind je outfit met je leger jasje heel erg tof <3

Geef een antwoord

Sluit Menu