Wishlist: H&M  Coachella

Wishlist: H&M Coachella

Nu de lente en de zomer eraan komt heb ik elke keer zo de kriebels om te shoppen! Gister ben ik gezellig met papa mama en Mike wezen winkelen in Rotterdam Alexandrium, heb ik een jasje gekocht, t-shirtje en nieuwe sokken. Ik zat ook te kijken op de website van de h&m en daar hebben ze een nieuwe collectie: H&M Coachella. Ik vind het perfecte kleding voor festivals en de zomer. Dus ik heb een wishlist opgezet! Ik vind de collectie echt super leuk. 🙂

Wat vinden jullie van de collectie? En wat staat er op jullie wishlist?

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ik ben echt gek op die hele Coachella sfeer dus ik vind deze collectie helemaal geweldig!

  2. Wat een onwijs leuke item's, ik ben vooral fan van de short <3

Geef een antwoord

Sluit Menu