It’s spam je blog & instagram tijd! ✿

It’s spam je blog & instagram tijd! ✿

Ja je leest het goed, voor de eerste keer mogen jullie blog & instagram spammen! Ik vind het super leuk om eindelijk zo’n artikeltje te maken. Ik ben heel benieuwd naar jullie blogs en instagrams, en probeer ze allemaal te lezen, bekijken en te reageren. Ik zou zeggen tik een leuk verhaaltje waar jou blog over gaat, wat jou favoriete blog is, en maak alle mensen nieuwsgierig. 🙂 Spammen maar!

Ik zal proberen alle blogs te bekijken en te lezen, pinky promise! 😉
Liefs
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Aaah wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over van alles en nog wat maar mijn grootste doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en op ideeen te brengen! Het liefst schrijf ik over kleding en eten!
  Liefs, Tessa

 2. Wat leuk! Daar doe ik natuurlijk graag aan mee. Mijn naam is Jette en ik ben 27 jaar oud. Ik ben beginnend schrijfster van kinder- en jeugdboeken.

  Omdat ik steeds meer mailtjes van schrijvende meiden kreeg, besloot ik tips & tricks te verzamelen op mijn website http://jetteschroder.nl. En op mijn tumblr schrijf ik over mijn leven als schrijfster. Een kijkje achter de schermen dus!

  Liefs,
  Jette

 3. Wat lief dat we mogen spammen 🙂 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over een van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen 🙂 Je kunt me ook volgen op Instagram: gekopmakeup Liefs Mariëlle

 4. Super leuk! Hi, ik ben Chantal – 22 jaar en mijn blog http://www.miszbloggie.nl gaat voornamelijk over Food. Natuurlijk verschijnt er soms wel eens een beauty, lifestyle of personal life artikeltje online maar grotendeels Food. Ik streef er naar om dagelijks twee artikels online te plaatsen maar soms door drukte komt er maar één. Mijn instagram account is: Miszbloggie dus neem daar ook gerust eens een kijkje op.

  Liefs Chantal

 5. Super leuk!

  Ik ben Sam, ben 13 jaartjes jong en ben al meer dan één decennium lang dol op schrijven. Van (vroeger) liedjes en gedichten op papier tot mijn blog http://www.sallusion.nl, ik ben er veel mee bezig. Ik deel er alles wat ik leuk vind, wat mij bezighoudt en inspireert. Zo vindt je veel over beauty, fashion & lifestyle terug. Om de dag kun je een nieuw artikel verwachten!

  Mijn Instagram account is @Sallusion, neem er gerust eens een kijkje op 🙂

  Liefs

 6. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 7. Wat leuk dat we mogen spammen!

  Mijn naam is Lieke, 26 jaar oud en ben invaljuf.
  Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn blog, maar ik schrijf met veel plezier op.'mijn stukje internet'.
  Ben je op zoek naar een tips voor een leuk dagje weg, quotes of wil je weten wat me bezig houdt, kijk dan op:http://liefsvanlieke.wordpress.com

 8. Lief dat wij mogen spammen. Mijn blog gaat voornamelijk over beauty budget producten met een beetje fashion en lifestyle Doordeweeks kan je er elke dag een artikel vinden. Neem snel eens een kijkje op http://www.inspiiredbylife.nl mijn instagram is ook inspiiredbylife

 9. Wat leuk! Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en zie wat je vandaag te wachten staat. Mijn instagram is @Esmeetjie. x

 10. Supertof dat we mogen spammen! Thanks! Ik ben nog niet zo lang serieus bezig met mjn blog maar ik merk nu al dat ik het alleen maar leuker ga vinden. Echt een verslavende hobby!
  Ik ben Michelle, 29 jaar, en blog over alle dingen waar ik (en hopelijk jullie ook) blij van worden. De accenten liggen op beauty, health, eten/drinken, maar ook gewoon de kleine geluksmomentjes in het leven, zoals die prachtige regenboog die ik vorige week zag. Een klein stukje internet-happiness voor iedereen.

  Ik blog nog niet zo lang en moet dus ook nog veel leren. Hopelijk vinden jullie mijn blog nu al leuk, maar hij moet echt nog veeeeeel beter hoor (o ja, ik ben een perfectionist ;-)). Alle tips zijn welkom!
  Enneuh, Evelien, als je ooit aan beschuitjes eten met Channing Tatum toekomt, waarschuw me dan even 😉

  Ik zie je graag op http://www.miss-smake.nl

  Liefs, Michelle

 11. Leuk! Op mijn blog, lifeasflorence.blogspot.com, schrijf ik vooral over fashion, DIY, recepten en persoonlijke dingetjes. Kom gerust een kijkje nemen 🙂 Ik noem @florencewijnen op Instagram!

 12. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com. Mijn instagram is @dramaqueenevy.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn crew weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video's. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD's, DIY's, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wilt nemen 🙂
  xxx

Geef een antwoord

Sluit Menu