Meet my new cat: Saartje!

Meet my new cat: Saartje!

Ik heb sinds Vrijdag eindelijk weer een katje! Ze heeft Saartje en is ongeveer 7 maanden oud. Je ziet dat ze op de foto’s een pakje aan heeft. Dit komt omdat ze is geholpen dinsdag en dat eventjes beschermd moet worden. Vorig weekend is dat eraf gegaan. Ze is super lief en ik ben nou eenmaal gek op katjes haha. Noah (onze hond) moet wel nog een beetje wennen aan de kat in huis natuurljk en saar ook aan Noah maar dat gaat vast helemaal goed komen.

Ik ben echt verliefd op deze cutie! Ze heeft ook hele schattige speeltjes van een ontzettend leuk merk maar hier binnenkort meer over. Ik vind Saartje heel erg mooi!

Wat vinden jullie van Saartje, en vinden jullie het leuk als ze vaker voorbij komt? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Ah wat leuk dat jullie een kat hebben! Wij hebben zelf ook twee katten thuis, heerlijk om af en toe mee te knuffelen haha <3 En Saartje ziet er erg mooi uit!

 2. Aaaah wat een schatje!!! Ik ben verliefd <3 Ik wil ook zo graag een kat, alleen kan het echt niet op mijn studentenkamer haha. Ik heb het geld er nu ook niet voor. Maar zodra ik echt op mezelf woon ga ik er voor haha :'). Zo schattig!

 3. Wauw wat een prachtig beestje! En wat een heerlijk koppie. Vrijdag krijgen wij een tweede kitten erbij 🙂 Door jouw foto's heb ik er alleen nog maar meer zin in!

 4. Aaaahhhh wat een dotje, echt onwijs schattig! Bij het zien van deze foto's wil ik ook een kitten haha!

 5. WAUW! Dit word volgens mij echt een kat waarvan je elke dag foto's MOET maken. Wat een prachtig beestje zeg <3

 6. Wauw wat een knapperd is Saartje! Echt een mooi beestje om te zien 🙂

 7. Wat een super mooie kat en zo schattig ook

 8. ohmygosh ze is ZO cute en pretty!! <3 ik wil ook zo graag huisdieren maar wij mogen het thuis niet =( vaker foto's van Saartje posten hoor, haha!

 9. Oooh wat een schatje!
  Het ziet er zo ontzettend lief en klein uit met dat pakje aan! En die streepjes op haar koppie, zo mooi!

 10. Oh wauw, wat een mooierd is het zeg! Ze ziet er echt heel erg charmant en aandoenlijk uit. Ik heb sinds 4 weken een poes (een oude dame Britse Korthaar) en ik ben ook helemaal verliefd. Wat een moppie is het toch.

Geef een antwoord

Sluit Menu