Spring days

Spring days

Het is weer tijd voor een mannen outfit! Mike mocht een overhemd ontvangen van overhemden.com. Dit is een online webshop met een groot aanbod aan overhemden van verschillende merken. Een echt paradijsje voor de mannen! Je kan hier terecht om als man zijnde zelf te winkelen, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om cadeau te doen. Mike laat in deze mannen outfit post zien hoe hij het nieuwe overhemd van Profuomo combineert.

Het overhemd wordt netjes geleverd en zorgt ervoor dat ook de kraag goed blijft staan. Het is netjes verpakt zodat het niet beschadigd raakt. Het is een overhemd wat goed om het lichaam valt, de maat is ook weer precies goed. Je kan de maat achterhalen via de maattabel die op de website te vinden is. Het is een netjes overhemd maar met een speelse twist door middel van de streepjes print. Zo kan je het overhemd sjiek combineren, maar ook op een speelse manier zoals Mike dat heeft gedaan. Het overhemd is van het merk Profuomo. Ze hebben verschillende soorten overhemden van dit merk, een kijkje nemen waard! Van basic overhemden tot overhemden met leuke prints (love it!).

| Overhemd – Overhemden.com | Broek – Jack and Jones | Gympen – Vans |  
Wat vinden jullie van Mike zijn outfit? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Echt een leuk overhemd zeg! Staat hem goed en prachtige foto's ook!
    liefs

  2. Wat een fotomodel is Mike.
    Maar ik ben de persoon die de overhemden van Mike wast en de kwaliteit is perfect. De overhemden blijven erg mooi en kreukelen niet.
    Trotse moeder

Geef een antwoord

Sluit Menu