Feel like Carrie Bradshaw for one day!

Feel like Carrie Bradshaw for one day!

I love tutu’s! Ze zijn cute en ook nog eens leuk te combineren. Het is een item waarmee je alle kanten op kan gaan, van geheel vrouwelijk, schattig tot een stoere look er aan te geven. Mijn tutu is van My Jewellery met sterretjes erop, ik ben gek op sterren en vind het een leuke look geven aan je outfit! Ik laat vandaag in deze outfit post zien hoe ik mijn tutu combineer.

Ik vind het een super leuke tutu, ik voel mij met dit soort rokjes altijd net Carrie Bradshaw uit sex and the city haha! Ik vind het een leuke item die je goed kan combineren, ik heb hem nu met stoere items gecombineerd. En wat vinden jullie van mijn nieuwe choker? Ik ben er normaal nooit zo van. Maar ik wou het eens een keer proberen, als ik het nu zo in combinatie zie vind ik het toch wel erg leuk!

Rokje – My Jewellery | Laarsjes – Van Haren | Zwart shirtje – Vero Moda | Horloge – My Jewellery | Leren jasje – Only | Tasje – Costes | Choker – My Jewellery |

Deze post heeft 21 reacties

  1. Ik ben niet dol op tutu's maar man, wat is deze tof! Echt een super item, ik vind de sterretjes geweldig. Superleuk gecombineerd ook! Malou x

  2. Zo'n leuke outfit! 😀 Ik vind tutu's echt prachtig maar heb er helaas nog geen mooie gevonden 🙁

  3. Wat een leuke outfit! Jij maakt zo'n tutu echt super stoer haha 🙂

  4. Wat een onwijs leuke outfit! Vooral dat je de iet wat nette rok gecombineerd hebt met stoere items vind ik heel erg tof! Liefs, Femke

  5. Die rok is geweldig! Je ziet er weer heel erg mooi uit!
    Liefs

  6. Oh wauw wat een toffe outfit, echt prachtig gecombineerd, wauwww! De tutu staat je ook echt heel leuk <3 Ik vind chokers ook heel leuk, ik vergeet ze alleen wel vaak te dragen haha.

  7. Wat een super leuke outfit! Je staat er ook zo lekker vrolijk bij 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu