Photo diary 27 – Fright nights, mijn eerste zwarte leren jackje & nieuwe lay-out!

Photo diary 27 – Fright nights, mijn eerste zwarte leren jackje & nieuwe lay-out!

Wat een leuke week heb ik achter de rug! De tijd vliegt echt zo erg om naar mijn gevoel. Ik had wat leuke dingen op de planning staan, ik was vrijdag middag lekker vroeg klaar, ging eventjes Utrecht in, en Zondag ben ik naar walibi halloween geweest met leuke mensen! Kijken jullie mee naar deze week?
 

Ik heb een nieuwe lay-out, ik ben er echt super blij mee! Wat vinden jullie ervan? Hij is helemaal mijn stijl en past echt goed bij mij. <3

Het is echt herfstweer dus ik kon deze heerlijke warme vest niet weerstaan, ook nog eens in de sale. En het is zo’n lekker ‘ik kruip erin’ vest. <3

Ik heb nog geen moment spijt gehad om mijn haar af te knippen! Er zit veel meer volume in en ik kan er veel leuke haarstijlen mee maken. 🙂

Vrijdag kwam deze leuke hotspot in Gouda online op mijn blog, klik hier om het artikel te lezen!

Ik had van mijn opa en oma centjes gehad voor mijn verjaardag, hiervan heb ik een abonnement op de flow genomen en kreeg ik deze leuke kalender erbij. Ik kan niet wachten op dat het het nieuwe jaar is zodat ik mijn leuke en nieuwe kalenders kan gebruiken. 

Dagje stage, er hangen allemaal zulke tekstjes in het gebouw. Zo leuk!

Vrijdag had ik 20% korting bij de only dus schafte ik eindelijk een zwart jasje aan, ik heb er nog nooit eentje gekocht! Haha best erg eigenlijk, nu ik er eentje heb ben ik er echt heel erg blij mee. <3

Ook had ik cadeaubonnen, korting gespaard etc en hoefde ik uiteindelijk voor een leuk setje maar 1 euro te betalen! Dat is nog eens leuk shoppen. <3

Zulke mooie pasruimtes altijd bij de hunkemoller, is altijd een feestje om daar wat te passen! <3

Walibi halloween, creepy!

 Zondag ging ik met deze gezellige groep een dagje naar walibi, overdag hebben we alle attracties gepakt en ingegaan, en in de avond zijn we met zijn alle door de enge zones geweest en ik ben zélfs in een spookhuis geweest, dood eng was het haha! Je had mij niet willen zien.

Met lief <3

Hoe was jullie week, en zijn jullie ook naar walibi halloween geweest? 🙂 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Ziet eruit als een hele leuke week. De kalender ziet er echt ontzettend schattig uit, super leuk dat je die bij een abonnement kreeg! En ik vind je lay-out trouwens heel mooi 🙂

  1. Ja leuk he! Ik kan niet wachten om er elke dag een blaadje vanaf te scheuren, ik vind hem zo onwijs leuk. <3

 2. Wat een leuke week! Je nieuwe lay-out is echt tof geworden. Ik ben zelf ook nog opzoek naar een leren jasje, heb er ook nog geen een oepss. Zo leuk dat je naar Fright Nights bent geweest! Ik ben vorig jaar geweest en zou dit jaar weer gaan, maar helaas kwam er niks van. Ach, volgend jaar dan maar! x

  1. Ah dankjewel Chelsey! Ik ben ook echt heel erg blij met mijn nieuwe lay-out, vind hem ook erg tof. <3 Ja fright nights was echt super leuk, jammer dat je niet ging. Maar inderdaad, wie weet voor volgend jaar!

   X

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Heel mooi je nieuwe lay-out!
  Liefs Jorinda

  1. Dankjewel meis, ja leuk is die he? Ben er echt heel erg blij mee hihi <3

 4. Wat een leuke foto weer zeg! Ik vind dit altijd zo leuk om te zien bij jou. Je maakt altijd van die happy foto's waar ik helemaal vrolijk van wordt, haha. Ik ben blij dat je blij bent met je nieuwe lay out, hij past inderdaad heel goed bij je! Mocht je weer iets nieuws willen, dan kun je bij mij altijd terecht!
  liefs

  1. Ah dat is zo'n lief en groot compliment! Hihi, ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe lay-out, vind hem echt geweldig. <3 Héél erg bedankt!

   Liefs! Evelien

  1. jaaaaaa fright nights was echt heel erg leuk maar zo eng haha! X

  1. jaa die heb ik bij de sale bij the sting gekocht voor 15 euro! Koopje he? 😀

 5. Ik vind je nieuwe layout heel mooi! Past zeker goed bij je content.
  En wow Walibi halloween, respect hoor! Dat is serieus niks voor mij, dan pies ik in m'n broek van angst denk ik haha.

  Oh én ik wilde nog even zeggen dat de korte haartjes je echt goed staan. Ik heb een tijdje terug m'n haar ook afgeknipt, er ging echt bizar veel vanaf, maar korte haren voelde wel even heel fijn. Laat het nu ietsje langer groeien, maar nooit meer zo lang als eerst (wat een werk… ;-))

  1. Ah wat lief dankjewel! Ja is fijn he dat korte haar, ik vind het ook echt heel erg fijn. <3 Ja walibi was echt best wel eng haha!

   Liefs! Evelien

 6. Leuke foto's! Je haar vind ik superleuk zo kort en wat een leuke layout! Heel fris, overzichtelijk en strak!

Geef een antwoord

Sluit Menu