Photodiary 80 | Knalroze winterjas, leuke pakketjes & eerste 9 op het hbo!

Photodiary 80 | Knalroze winterjas, leuke pakketjes & eerste 9 op het hbo!

Over 5 dagen is het alweer eerste kerstdag, ik kan niet wachten! Ik heb er zo zin in, de laatste maanden gaan altijd het hardst en oh wat is het weer heel erg snel gegaan. Ik heb trouwens een leuke week gehad, veel gestudeerd en alles bij kunnen houden + een súper goed cijfer! Ik heb ook vrienden en vriendinnen time ingelast, en het was feest bij mij thuis want ik kreeg twee geweldige pakketjes. Lezen jullie weer mee naar deze gezellige week?


Maandag
Maandags heb ik in de ochtend lekker gestudeerd. Ik heb weer wat dingen kunnen voorwerken voor de week want er kwam een drukke week weer aan! Super fijn om eventjes vooruit te werken. Ook heb ik flink de pan geraakt met mijn essence poeder!

In de middag namen mijn zus en ik eventjes pauze van het studeren en reden we naar de stad om foto’s te maken van onze outfits. We hadden een super leuke locatie midden in de binnenstad van Gouda. De outfit staat ook al op mijn blog! In de avond weer aan school gezeten en gerelaxt.

Dinsdag

Dinsdag begon mijn dag weer helaas met vertraging, zovaak met het stuk naar mijn stage.. Ik ging Dinsdags een dag stage lopen en heb ik kerstversieringen gemaakt met de deelnemers, onder andere de krans gemaakt die je op de foto ziet en de kerstboom opgetuigd.

In de avond had ik super leuke plannetjes want ik ging met Robert afspreken, we spraken af in Amsterdam en reisden vanaf daar naar Leiden. Super gezellige avond gehad en zijn huisje bekeken, ook ontmoette ik een vriend van hem uit Zuid-Afrika en moesten we engels praten. (Super spannend maar wel heel erg leuk!)

Woensdag

Woensdag had ik een dagje school en wachtte er thuis een super leuk pakketje op mij namelijk van My Jewellery, ik mocht dit super toffe horloge ontvangen. Hier schrijf ik binnenkort een artikel ook over. <3 Ik vind hem zo tof! In de middag en avond weer gestudeerd en gebikkeld voor opdrachten! 

Hoe leuk zijn dit soort huisjes, ik ben er altijd helemaal verliefd op! Zo’n sfeertje. Ik kreeg trouwens deze dag ook mijn eerste 9 terug! Zo blij mee! Namelijk voor mijn stageopdrachten, nooit gedacht ze in één keer goed te doen en met zo’n cijfer. Trots!
Donderdag
Donderdag stond mijn wekker weer om 5 voor 6 want ik had weer een dag school, ik besloot dit leuke winterachtige palletje weer eens te gebruiken. Mijn dag begon om half 9 met hoorcollege psychologie, je ziet er elke week weer steeds minder mensen zitten en voelde mij toen ook echt een bikkel!
In de middag gelijk vanuit school langs Gouda voor the america today, mijn bestelde jas was binnen die ik samen met mijn oma’s wou shoppen. Hij is zo leuk! (je ziet zometeen een foto) en Saartje was maar al te blij met de papieren zak. 
Ook stond er deze week nog een leuk pakketje op mij te wachten, namelijk dit mooie winterpakket van Herôme. Zulke mooie producten. 
En het was donderdag weer de 15e, Mike en ik zijn alweer 2 jaar en vier maandjes samen. Gaat zo snel! Wauw <3 Nog steeds héél blij. 🙂
In de avond lekker gerelaxt met mijn nieuwe schuim van rituals, yogi flow. Heerlijke geur en in de avond verheugd op expeditie robinson! Zo spannend en zo leuk, verheug mij er elke week weer op!
Vrijdag
Vrijdag weer wat kleine dingetjes voor school gedaan en eigenlijk het meest gerelaxt, mijn guilty pleasure vt wonen terug gekeken en lekker bijgekomen van de week. Ik had ook zo weinig geslapen van de week dat ik lekker heb uitgeslapen. Deed mij goed!
In de avond trok ik mijn nieuwe roze jas aan want ik moest nog even naar de apotheek de pil halen en langs de kruidvat voor nagellak remover. Daarna fietste ik naar Gouda centraal om Charlotte op te halen!
En wij hopten gelijk door naar de plus voor de boodschapjes want we gingen saampjes lekker eten, maaltijdsalade, broodje knakworst, stokbrood en wijn.. niet de perfecte combi maar het was heerlijk!

En selfies horen natuurlijk ook bij een meiden avond! Cheers! We hebben een avondje lekker wijntjes gedronken en eigenlijk vooral geluierd en bijgepraat, ook hebben we de film unfriended gekeken (hij was echt heel erg slecht helaas). 
Zaterdag

 Zaterdag ochtend heb ik weer lekker uitgeslapen, want de avond ervoor was best wel laat geworden! Ik begon mijn zaterdag ochtend met een uitgebreide douche en mijn favoriete lush gezichtproducten voor in de ochtend.

Ik heb een beetje schoongemaakt en wat dingetjes nog gedaan voor school. In de middag kwam Mike alweer gezellig langs. Ik droeg deze dag mijn favoriete parfum die ik ook van Mike heb gekregen voor mijn slagen. <3
In de middag zijn we gezellig met Noah eventjes wezen lopen naar het winkelcentrum en hebben we wat lekkere dingetjes gehaald voor bij de film. We hebben deze dag weer lekker films gekeken onder andere weer een animatie en meet the parents (aanrader!)
Zondag

 En het was alweer Zondag! We hebben de dag heerlijk begonnen met een Zondags ontbijtje met het gezin en gingen in de middag met Noah wandelen, ze vond het zo leuk!

 En eventjes een foto met Noah natuurlijk <3 Wat is ze lief!

Ook heb ik super mooie foto’s van Mike gemaakt met mijn camera, hij vond het helemaal niet erg om een keer op mijn blog te komen met een mannen outfit, dus soon online!
Ook maakte Mike nog eventjes foto van mij en het Herôme pakket voor mijn post op instagram, die kan je hier zien! (Super lief dat die het niet erg vind om de fotootjes te maken, cutie)
En ook van mijn nieuwe jas hebben we kiekjes geschoten, ook deze outfit komt snel op mijn blog. Voorderest van de zondag lekker niks gedaan en het tweede deel gekeken van meet the parents; meet the fockers! In de avond had papa lekker gekookt en ging Mike alweer naar huis. Toen heb ik nog eventjes VT wonen gekeken met mijn mem. 
Oftewel weer een heerlijke week! Ik wil even zeggen dat het ook steeds beter gaat met het wennen aan het hbo, het is een flinke omschakeling maar omdat ik alles elke week plan kom ik er steeds beter uit en heb ik amper stress. Zo’n fijn gevoel, ik ga voorbereid de lessen in en dat geeft ook veel rust. Ik ga strijden voor mijn P!
Hoe was jullie week meiden? En kijken jullie ook zo uit naar de kerst? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat veel leuke foto's! En wat doe je het super goed op het HBO, daar mag je zeker wel trots op zijn want het is niet makkelijk! Die roze jas met je witte sjaal en muts vind ik echt een hele mooie combinatie, love it <3

  2. Wat knap van je dat je een dikke 9 hebt gehaald voor je studie! En wat een leuk horloge heb je binnengekregen van My Jewelery <3

  3. Ahw die foto jullie zijn zo schattig! En wat een mooie pakketjes heb je mogen ontvangen!

  4. Gaaf dat je je eerste 9 kreeg van de week en leuke pakketjes heb je ontvangen! Super cute met je vriend die foto! X

  5. Wauw Evelien, een 9!! Wat knap van je zeg. Topper! Vind het heel fijn voor je dat het hbo steeds meer gaat wennen nu. Snap dat het een hele omschakeling is. Oeeeh en nog gefeliciteerd met jullie 2 jaar samen zijn. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu