Style is a way to make a statement with my moschino bag!

Style is a way to make a statement with my moschino bag!

Hoi meiden! Ik ben gek op tassen en toen ik van Duifhuizen tassen en koffers een tas mocht uitzoeken om te reviewen hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik heb een ontzettend toffe Moschino rugzak uitgekozen, het is een stoere rugzak met een fluffy hart in het midden. Love it! Ik heb hierbij een outfit gecombineerd die helemaal past bij de tas. Kijken jullie gezellig mee?

Ik koos voor de Love Moschino rugzak heart black. Ik heb lang getwijfeld welke tas ik nu precies zou kiezen maar vond deze rugzak toch wel een uitdaging om te combineren. In het begin moest ik er erg aan wennen omdat het niet iets is wat ik snel zou uitzoeken maar daardoor is het juist een uitdaging geworden! Ik vind het materiaal van de tas erg stoer, maar het hart in het midden maakt het juist weer schattig. I love it! 

Ik vind het een fijne tas, hij is ruim en er zitten drie vakjes in mijn tas. Eentje in het grote vak, en eentje achterop. Je kan dus goed je belangrijke spullen opbergen. Ook kan je deze tas makkelijk gebruiken voor een dagje school, of een dagje statten. Ik vind het een erg fijn formaat! 
 Ik ben de uitdaging aan gegaan om de tas als basis te gebruiken, en bij een tas een outfit te combineren. Ik vind het tof om dat een gave statement tas uit te zoeken en hier een outfit bij te combineren. Ik ben gegaan voor een stoere/extreme girly outfit gegaan, omdat de tas erg stoer is, maar juist heel cute ook wordt door het fluffy hart wat er op zit, ben ik gegaan voor een stoer leren jack en dokter Martens, gecombineerd met een shirt met patches en een tutu. Om twee verschillende stylen met elkaar te combineren en zo een toffe outfit te maken.  Waarmee je zeker een statement maakt!
Ik vind het fluffy hart wat op de tas zit ook zo ontzettend tof en origineel, vind hem echt leuk! 

Ik heb de rugzak al een aantal keer gedragen naar college en kreeg ontzettend veel complimentjes, ook heb ik hem afgelopen Zaterdag gedragen met de national glamour day en vind het een perfecte rugzak. Ik wil mijn mening over deze tas op een rijtje zetten.
Details van mijn outfit: 
Tutu – kikiriki | Shirtje – Le Ballon | Schoenen – Dr Martens | Jasje – Only | Tas – Duifhuizen tassen en koffers. 
– Het is een super fijn formaat! En er kan nog aardig veel in het rugzakje, niet mijn laptop of map maar wel schriften, etui, agenda, dopper fles en andere spulletjes. 
– Ik vind het fijn dat er allerlei vakjes zitten in de tas, bijvoorbeeld eentje achterop de tas, daar kan ik handig mijn sleutels in kwijt en ben ze nu nooit meer kwijt! 
– De details vind ik gewoon erg mooi, het moschino logo wat je op het rugzakje ziet, en het fluffy hart vind ik super leuk! Het voelt zo zacht aan. 
– Hij voelt stevig aan, vind dat ook erg prettig. Is fijn materiaal wat ze hebben gebruikt. 
– En ten slotte, vind de tas gewoon echt top! Ben heel erg blij met dit mooie exemplaar en het maakt je outfit helemaal af. 
De moschino rugzak is te koop bij Duifhuizen tassen en koffers

Wat vinden jullie van mijn rugzak? En wat vinden jullie van de combinatie? 
Liefs, 
Evelien
Samenwerking

Deze post heeft 12 reacties

  1. Hee erg leuk! <3 vind je tas erg mooi en je rok blijft geweldig!

  2. Wauw, prachtige outfit én tas Evelien! Vooral je rokje vind ik zo onwijs cute <3

  3. Ik vind het echt een hele gave tas hoor! Echt heel leuk <3

  4. Ah wauw, wat een toffe foto's ook! Ik vind je outfit heel leuk, de tas past er perfect bij! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu