Review |  Lush the experimenter.

Review | Lush the experimenter.

Jaa ik heb weer een hele vrolijke lush review! Ik heb vandaag een review over de lush experimenter, ontzettend veel positieve verhalen over gehoord en wou nu het kleurrijke (voeten) bad zelf wel eventjes zien. Het is bijna weekend, dus dat betekent meer tijd voor jezelf. <3 Perfect om deze fijne experimenter uit te proberen! Lezen jullie mee naar de review? 


Wat is die super vrolijk! Ik word al helemaal blij als ik naar de verschillende kleuren kijk die in deze heerlijke bath bomb zijn verwerkt. Ik zie blauw, roze, geel, paars,wit etc. Ik heb zelf helaas geen bad maar neem zo nu en dan een heerlijk verwennend voetenbadje. Vind het altijd zo jammer dat ik geen bad heb, maar op deze manier kan ik ook genieten van de lush producten.

Ik vind het super fijn ook dat ze de producten niet op dieren testen dus dat vind ik ook zeker een pluspunt! You go lush!

De bath bomb kost 5,95 en moet je in een keer gebruiken. Je legt hem in het water en hij gaat helemaal rollen, komen allerlei kleuren vanaf en het wordt een groot feestje. Ook gaat het zelfs schuimen. 

Allerlei mooie kleuren komen vrij en wat een spektakel is dit! Vind het zo gaaf hoe ze dit doen en het effect in een voetenbad is al gaaf laat staan in een heel bad. De geur die vrij komt ruikt heerlijk naar vanille en werkt ontspannend. Wat een super gave bath bomb is dit en vind het zijn geld helemaal waard, een echte aanrader dus! Heel erg fijn als je een ontspan avondje wilt houden. Extra genieten met dit mooie product. 

De experimenter is te koop bij lush voor 5,95. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wooohooo! Al die kleuren in het water joh, super tof! Ziet er echt fotogeniek uit trouwens, haha. Echt gaaf! Ik vind het alleen zo jammer dat ze zo duur zijn. Daar baal ik wel van, want nu probeer ik het niet omdat ik 6 euro gewoon te veel vind… Maarja, wie weet ooit!

  2. Waaaauw, wat een prachtige kleuren. Daar kun je toch uren naar kijken? Echt een feestje om met zo een heerlijke bath bomb in bad te gaan!

  3. Ik ben echt dol op de bath booms van Lush , zo jammer dat ik geen bad heb.
    Fijne review =)
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu