Photo diary 70 | Glamourday, veel homework, en herfstweer!

Photo diary 70 | Glamourday, veel homework, en herfstweer!

Hoi iedereen! Ik heb weer een leuke week gehad en heb wat leuke dingetjes gedaan wat ik met jullie wil delen. Ik ben deze week weer veel aan mijn huiswerk gezeten, ben naar de glamour day geweest samen met mijn moeder en zus en ook nog eens naar de opening my jewellery, heerlijk herfstweer, en ben met poopoo begonnen aan seizoen 5 van once upon a time! Hij staat eindelijk weer op netflix. Zo’n leuke serie, echt een aanrader! Lezen jullie mee met photodiary 70? 

Maandags hadden we een ochtend school en zijn Sahra en ik tot 3 uur aan de slag geweest voor het project, daarna zijn we eventjes gezellig naar Amsterdam gegaan en leuk geshopt bij de hunkemoller, had nog shoptegoed en er was bra party dus heb twee leuke setjes kunnen shoppen!

Onder andere dit prachtige blauwe setje, vind hem zo mooi! Was met de cadeaubon en de kortingen maar 15 (volgens mij) euro zelf kwijt, wauw zo leuk shoppen!
Dinsdags begon ik de dag met een vullend ontbijtje en ging ik een dagje studeren, ik had veel hoofdstukken te lezen (ongeveer zo’n 120 bladzijdes voor de hele week) en heb wat opdrachten kunnen afmaken!
Dagje bikkelen achter mijn kleine bureautje, wel een heerlijk geurkaarsje aan. 
Toen ik Woensdag thuis kwam na een dagje school wachtte een leuk pakketje op mij. Mocht namelijk dit leuke fluffy vest ontvangen, er komt heel snel een leuk outfitje mee online. <3
Ook had Noah opeens dit sjaaltje om, het staat zo schattig! 
 Vrijdags had ik weer een middagje school en hebben we ons project (met een groepje) laten nakijken, helaas kregen we onwijs veel kritiek en konden we zowat weer opnieuw beginnen. Gelukkig hebben we het snel kunnen verbeteren en krijgen we Vrijdags weer feedback, spannend… 
Zaterdag was het eindelijk zover! Ik ging naar de opening van my jewellery, ook schreef ik er hier een artikel over met uitgebreide foto’s! Het was super leuk en we hebben leuk geshopt. 
Ook was het natuurlijk national glamour day, bij de costes hangde deze leuke ballonnen! Werd er helemaal blij van, het was wel echt bizar druk in Utrecht maar dat mocht de pret niet bedrukken. 

Na wat leuke dingetjes geshopt te hebben gingen we daarna lekker lunchen bij lucluc, binnenkort hier ook een hotspot artikel over. We hebben een heerlijk broodje gerookte kip op. 

 Ik ging natuurlijk ook eventjes shoppen bij rituals! Heb wat heerlijke dingetjes gehaald, onder andere geursticks voor in mijn kamer met de geur lotus, die is zo lekker! <3 Ook zag ik raymond kloosterman in de winkel, de oprichter van rituals. Super tof!

Ook ging ik samen met mama alvast een verjaardags cadeau uitzoeken, namelijk deze leuke dr martens. Ik vind ze zo tof! Er is sinds kort ook een dr martens winkel in utrecht dus kon zo alles passen. Ik kan niet wachten om ze te dragen!

 Toen ik thuis kwam van utrecht zat Mike al op de bank en hebben we een avondje heerlijk serie gekeken. Ik ben fan en verslaafd van once upon a time, en er is eindelijk een nieuw seizoen op netflix dus wij kropen een avond en de dag erna lekker tegen elkaar aan en gingen netflixen. Heerlijk met dat herfst weer. <3 Niks fijner dan kroelen.

Zondag avond ging Mike weer naar huis toe en heb ik een avondje heel holland bakt gekeken en een knuffel foto met saar. <3 
Wat ook nog wel heel erg leuk is dat mijn zus Nathalie, ze is ook zeker actief op instagram  ook nu een blog heeft, genaamd Oui Nathalie! Super leuk, neem zeker een kijkje! Klik dan hier
Ik voel mij op dit moment dat ik dit artikeltje schrijf niet zo heel lekker, erg last van mijn keel en beetje verkouden. Hopelijk wordt ik niet ziek! Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Leuk dat je naar de opening van My Jewellry bent geweest. Je hebt trouwens een mooi setje bij de honkemoller gekocht, altijd leuk als je daarvan nog een cadeaubon hebt.

  2. Wat een leuke foto's weer =)
    Leuke nieuwe schoenen!
    Liefs Jorinda

  3. Oei, ik heb momenteel ook een beetje last van mijn keel! Hopelijk ben jij weer helemaal fit nu 🙂 En wat leuk dat je zus nu ook een blog heeft 🙂

  4. Wat een leuke foto's! Het is ook zo koud ineens, dan voel ik mij ook altijd wat minder fit. Beterschap!

Geef een antwoord

Sluit Menu