Ontmoet mijn nieuwe zonnebril!

Ontmoet mijn nieuwe zonnebril!

Het is lente! Dus ook tijd voor zonnebrillen. Ik heb er maar eentje maar ik vind het leuk als ik kan afwisselen, je kon deze ook in de shoplog zien en kreeg ik zoveel leuke reacties over, dat ik er een appart artikel over schrijf met extra foto’s.  Ik liep de c&a binnen en daar hadden ze zoveel leuke zonnebrillen, en deze was maar 5 euro. Zo goedkoop! Ze hadden nog meerdere leuke, en ze waren allemaal rond de 5 euro. Ken je dat gevoel dat je spijt heb dat je iets niet hebt gekocht? Ja dat heb ik nu. Ik zag nog een andere leuke maar twijfelde daar over. Kijken jullie mee naar me zonnebril?

En oja, dit is alweer me 200ste artikel! Yay! 🙂

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Echt een onwijs leuke zonnebril!! En woohoo 200 artikelen!! 🙂
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu