Birthday wishlist!

Birthday wishlist!

Ik ben bijna alwaar jarig, namelijk 24 Oktober! De tijd gaat zo snel, ik word alweer twintig. Ik vind een verjaardag ook wel weer iets heel gezelligs! Heel de dag taartjes eten en wijntjes drinken, familie die gezellig langs komt, en gezellig bij kletsen! Ik zit eraan te denken om een halloween sfeer feestje te geven dit jaar, door buiten fakkels te plaatsen en leuke halloween lampjes ophangen. Ik heb een verjaardag wishlist opgesteld zoals elk jaar, altijd zo leuk om te maken!

Camera hoesje voor mijn polaroid
Hoe schattig is dit leuke hoesje? Is ideaal om zo je polaroid camera te kunnen opbergen en veilig mee te kunnen nemen. Ik heb zo’n hoesje gespot bij de hema voor 10 euro. Zo leuk allemaal verschillende kleurtjes.

Light box A5
Ik vind een light box zo ontzettend leuk! Is ontzettend leuk om te stylen in je interieur en vind het een leuk sfeertje voor de winter maanden. Het formaatje A5 vind ik ook perfect voor in mijn kleine kamertje.Ook heb ik ze gespot bij de hema! Ze zijn zo leuk. <3

Mac lipstick DIVA
Ik ben gek op mooie lippenstiftjes en de herfstige kleur bordeaux rood van mac staat nog hoog op mijn wishlist. Vind hem zo mooi! En staat denk leuk bij mijn blonde haar en een herfstige outfit.

Lush goodies 
Lush goodies zijn altijd goed! Een heerlijk vers masker, gezichtsreiniger, een lekkere bubblebar of massagebar. Vind het allemaal heerlijke producten. <3

Essie bordeaux rood lakje
Een mooi bordeaux rood lakje staat ook op mijn lijstje, vind dat ook weer onwijs leuk voor het najaar en de winter. Bordeaux rood is sowieso een van mijn favoriete kleuren voor op de nagels!


Dr martens schoenen
Ik heb zelf al dr martens maar dan de hoge en ze zijn matt, ik vind het onwijs fijne schoenen en wou graag de lage maar dan ook de glimmende. Ik heb ze afgelopen Zaterdag gepast in Utrecht en krijg deze schoenen van mijn ouders, zo tof!

Mary lou highlighter
Ik ben een highliter fan, en omdat iedereen over deze zo’n fan is wil ik deze zeker graag proberen. Ben zo benieuwd na al die goede verhalen.Boeken 
Ik ben gek op lezen en vind boeken altijd een hele fijne ontspanning. Helaas vanwege mijn studie heb ik amper tijd om te lezen, heb trouwens ook al drie weken niet in mijn eentje genetflixt. Lang leve zo weinig tijd voor mezelf. Op mijn wishlist staat nog een boek van john green, wonder, en how to be a parisian.

Rugzak Fjallraven
Ik vind dit zulke leuke schooltassen! Weer bordeaux rood, ben er ook voor aan het sparen want hij lijkt mij ideaal voor school. Ze zijn stevig en kunnen tegen de regen. Ideaal!


Platenspeler
Oh love it, ik vind een platenspeler zo leuk. Geeft zo’n leuk sfeertje om op zo’n manier muziek af te spelen.

Cluse horloge
Vind horloges ook echt prachtig! Vooral die van cluse, ook vind ik die van my jewellery erg mooi.

Macarons 
Ik vind eten altijd heel erg lekker en wil nu al zo’n tijd macarons proeven! Ze lijken me heerlijk. <3

Dit is gewoon puur een wishlist, ik vind het leukst aan mijn verjaardag dat ik lekker een gebakje kan eten en er lieve mensen langs komen en we het gezellig hebben. <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. MAC Diva is echt een aanrader! Ik heb 'm twee weken geleden gekocht, en ben er zo blij mee. Mary-Lou Manizer draag ik elke dag 🙂

  2. Mooi lijstje hihi! De Mary-Lou is het waard <3 En een light box blijf ik tof vinden!

  3. Hele leuke items! Ik heb een platenspeler van crosley, can't wait om hem straks ergens in mijn eigen huisje te plaatsen! Super leuke sfeer geeft die muziek ook 🙂 En ik heb sinds kort ook een Fjällräven Kanken mini rugzak, super handige rugzakjes zijn het 🙂

  4. Wat een leuke items staan er op je wishlist!
    En Lush is inderdaad altijd goed! (:

  5. Wat een leuke schoenen, die vind ik echt bij je passen! En dat roze Cluse horloge is ook al zo mooi <3

  6. Leuke items! Ik wil ook nog heel graag een keer een lightbox!

  7. Wat een leuke wishlist! Ik ben ook dol op bordeaux rood, heb laatst twee lakjes gekocht in die kleur <3

Geef een antwoord

Sluit Menu