Lente wishlist! ★

Lente wishlist! ★

De lente collecties hangen alweer volop in de winkels en ik moet zeggen dat ik al zoveel items heb toegevoegd aan mijn wishlist wat betreft kleding voor de lente en de zomer. Ik merk dat ik sinds het laatste jaar mijn favoriete winkels wel heb ontdekt én dat ik weet waar de kleding goed rondom mijn figuur valt. Ik heb een wishlist opgesteld voor items in de lente en de zomer. Kijk je gezellig mee?

Gele jas | Leeuwen Jumpsuit | Kreeften blouse | Visje tas | Streepjes shirt | Lichtblauwe pet | Kreeften shirt

De winkels waar ik de laatste tijd graag kom zijn de Costes, Fabienne chapot (geweldige eyecatchers!), Sissy-Boy en Levi’s voor mijn alltime favoriete broeken. In de wishlist van vandaag staan vooral items van de Sissy-Boy en Fabienne Chapot aangezien ze daar op dit moment geweldige collecties hebben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik één item al heb aangeschaft! Namelijk de geweldige gele jas van Sissy-Boy. Ik ben er zo verliefd op en ik kan niet wachten tot ik hem kan dragen en kan fotograferen voor een outfit-post voor jullie!

Wat is jullie favoriete item van mijn wishlist? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Die gele jas is echt heel erg gaaf! Ik ben zó benieuwd naar je outfitpost daarmee. Hij staat je ongetwijfeld super 🙂 Mooi lijstje zo!

  2. Die jas vind ik GEWELDIG! Ik snap dat je die niet kon laten hangen. Ben benieuwd naar je outfit ermee!

  3. Oh die jas.. Maar die cap is ook echt heeel mooi! Ben benieuwd naar je outfits met die gele knapperd! <3

  4. Ik vind jumpsuits zo fijn, alleen weet ik niet zeker of het wel bij mijn figuur past. Als het wat warmer wordt, ga ik er eens een aantal passen, denk ik! 🙂

  5. Wauw die gele jas is echt geweldig! Ik ben heel erg benieuwd naar een outfit post. Fijn om te lezen dat je nu zo goed weet waar je goed kunt shoppen en wat je smaak is! 🙂

  6. Oh dat jumpsuit is gaaf zeg! Geweldige kleuren!

Geef een antwoord

Sluit Menu