Photodiary 79 | Sinterklaas avond vieren, nieuwe lp, en primark damrak!

Photodiary 79 | Sinterklaas avond vieren, nieuwe lp, en primark damrak!

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe photodiary. De weken vliegen echt voorbij (ik blijf het elke keer weer zeggen maar het is eenmaal zo). Ik heb een drukke maar leuke week gehad en heb weer leuke dingetjes gedaan naast het studeren. Ik heb sinterklaas gevierd met mijn lieve nichtjes, heb een nieuwe LP gehad, en ben met Sahra naar de Primark op de damrak geweest en nieuwe winter essentials geshopt. Lezen jullie mee met deze week? <3

Maandag
Maandag had ik een dagje vrij van school, ik heb die dag gestudeerd en veel dingen van mijn to-do lijst kunnen doen. In de middag ging ik met mem langs de kruidvat want ze hadden mooie producten van iheartmakeup bij de kruidvat. Ik had de blush, highlighter en de chocolate pallet meegenomen.
Ook werd Noah vijf jaar vandaag en kreeg ze een hondenbox met allemaal lekkere snoepjes, ze maakte zelf het cadeau ook open! Zo schattig. 

 In de avond was het tijd voor pakjes avond! Ik ging het bij mijn kleine nichtjes vieren en mijn jongste nichtje gelooft nog in Sinterklaas. Cute! We hadden grote zakken vol met cadeautjes.

Daar hoort natuurlijk ook een foto bij met de pietjes! Ik ben helemaal verwend door sinterklaas, heb een rituals schuim gehad, chocolade letter en een nieuwe LP van sting. <3
Dinsdag 

Dinsdag begon ik de dag weer vroeg want ik ging naar Haarlem voor een dagje stage! Helaas waren er weer flinke vertragingen.

Toen ik uit stage kwam liep ik rustig naar de bushalte en was er een prachtige zonsondergang. Ik had een leuke dag gehad! Ik heb met de deelnemers kerstknutsels gemaakt en waren helemaal in de kerstsfeer. Ook gaf mijn stagebegeleider aan tevreden te zijn! Whoo!
Op Rotterdam centraal een korte tussenstop maar daar hadden ze deze mooie stand met make-up revolution! 
Woensdag 
Woensdag ochtend om half 9 al les, dat betekent foute snapchat selfies! Helemaal gelachen met Saar. 

Woensdag had ik weer een dagje school van half 9 tot 4, ik had een tussenuur en vond het eventjes tijd voor vlogmas van zoella!

Na een dagje school, en positieve feedback over mijn psychose poster ging ik weer naar Amsterdam Centraal toe. Ik ging weer naar huis toe om een avondje te studeren. 
In de avond ging ik weer een avondje studeren en ging ik psychologie lezen en opdrachten over maken, ik heb een avondje geblokt! Ik vond het een heel leuk hoofdstuk dus ik ging er zo doorheen, ook heeft mijn mem nog mijn haar bijgeknipt, eindelijk na ongeveer April de dode punten er weer eens af. 
Donderdag

Donderdag had ik om half 9 alweer school, een hoorcollege psychologie en daarna les tot 2 uur. Na school zijn Sahra en ik de nieuwe primark bij de damrak. Ik heb niet zo heel veel geshopt, alleen een nieuwe sjaal en muts voorbij mijn nieuwe jas.

 Jaaaa de primark op de damrak! Heel fijn dat die nu ook in Amsterdam zit.

 In de middag ging ik mijn nieuwe LP van sting, heerlijk eventjes relaxen en genieten dat ik al weekend heb. <3 Zo fijn! En kijk wat voor leuk plekje mijn crosley speler heeft gekregen. Saartje vond het ook maar al te interessant.

Donderdagavond is het relax avond met mijn favoriete tv-programma’s, expeditie robinson & foute vrienden (geniaal programma, lachen gegarandeerd!). En Saartje childe gezellig naast mij. 
Vrijdag

 Vrijdag ochtend ging ik naar mijn oma toe, we hebben gezellig geluncht bij de Hema en bijgekletst.

Daarna kwam mijn andere oma er bij en heb ik met mijn twee oma’s gezellig geshopt, ik heb een super toffe jas uitgezocht bij de america today en die heb ik gekregen voor mijn verjaardag. <3 Super lief! En heel leuk om met de twee oma’s op stap te gaan, we kwamen dit naaktkatje tegen (hoi mike ;)) met een truitje aan, en moest gelijk denken aan Mike want die vind dit leuke beesten haha. 
Mijn instagram best nine, de meest gelikede foto’s op instagram. Leuk om te zien! 🙂
Zaterdag
Tijd om de dag goed te beginnen met een heerlijke warme douche! Ik gebruikte gelijk mijn nieuwe Rituals schuim die ik heb gekregen voor Sinterklaas. 
In de middag heb ik mijn kamer schoon gemaakt, wat aan school gedaan en wat foto’s gemaakt voor mijn blog. Ook kwam poopoo gezellig langs en hebben we de surprise en zootropolis gekeken en in de avond een disney kerstmis film. Echte filmmarathon!

Zondag 
Zondag was weer een heerlijke chill dag, weer hebben we gerelaxt met leuke films. Ook kwamen mijn nichtjes eventjes langs, in de avond lekker gegeten en toen moest Mike alweer weg. Weekenden gaan veel te snel 🙁 Ik heb nog eventjes VT wonen gekeken en ben toen vroeg mijn bedje in gegaan. 
En toen was de week alweer voorbij gevlogen!
Hoe was jullie week? Tot volgende week! 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Dat ziet eruit als een onwijs leuke week! Die parfums die je hebt staan bij je platenspeler, wat ziet dat er leeeuk uit 🙂

 2. Wat een lieve foto met je pieten nichtjes, hihi! Gelukkig heb je een leuke sinterklaas avond gehad met leuke cadeautjes. 🙂 Hihi, ik herken het dat je zo dor het vak psychologie vliegt. Ik studeer het en haal er ook zo veel plezier uit! Echt super interessant allemaal. 😀
  Fijne week deze week weer Evelien!

 3. Leuke week weer, genoeg gedaan ook! Ik ben de primark al een tijd niet meer in geweest, binnen kort toch eens doen 🙂

 4. Wat een leuke foto's weer , ziet er uit als een leuke week =)
  Liefs Jorinda

 5. Super leul, de i heart makeup goodies heb ik ook gekocht en die vlogs van Zoella zijn amazing

 6. Mooie foto's allemaal! Ik ben vandaag nog naar de Primark geweest in Amsterdam, maar vond het helemaal niks door de drukte 🙁

 7. Wat een leuk weekje! De producten van I heart make-up zijn echt prachtig, ik heb ze ook <3 En ahh, Saartje is zo ontzettend schattig hihi.

 8. Leuke foto's!

  Mijn vriend heeft dat oogschaduw palette ook voor me gehaald (super lief) maar hij geeft hem pas met kerst, dus nog even wachten helaas…!

Geef een antwoord

Sluit Menu