20th birthday girl!

20th birthday girl!

Happy Monday! Deze keer niet zomaar een Maandag, nee het is 24 Oktober en dat betekent dat ik vandaag jarig ben. Ik ben 20 geworden! Nu wordt ik echt volwassen. Voelt heel apart om te zeggen dat je 20 bent, is natuurlijk weer wennen maar ook heel erg leuk! Ik heb gister gezellig mijn verjaardag gevierd! Vandaag had ik eigenlijk twee uurtjes school maar dat is verschoven! Dus ga vanochtend studeren, eventjes statten en vanavond naar mijn opa want die is ook vandaag jarig. Ik heb leuke outfit fotos gemaakt! Kijken jullie mee?

Details van de outfit; 
Broek – Berschka | Schoenen – Van haren | Jasje – Sevenbien | Blouse – Costes |

Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 22 reacties

 1. Gelukkige verjaardag! Grappig dat je opa op dezelfde dag jarig is. Kunnen jullie samen kaarsjes uitblazen! 🙂

 2. Van harte gefeliciteerd Evelien! En super leuke foto's ook <3

 3. Gefeliciteerd meissie! Je outfit is tof, zo'n fluffy jasje <3 love it. Fijne dag vandaag!

 4. Gefeliciteerd Evelien! Je fluffy jasje is te gek! Fijne dag 🙂

 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er nog een gezellige dag van!
  Waar heb je dat jasje gekocht?

  1. Dankjewel meis! Ik heb het jasje geshopt bij de webshop sevenbien, hij is echt ontzettend fijn om te dragen,valt goed en staat gewoon heel leuk <3
   Liefs,
   Evelien

 6. Gefeliciteerd meid, maak er een hele leuke dag van!!
  Liefs

 7. Oeii ik ben te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd!!! Hoop dat je ervan hebt genoten! X

Geef een antwoord

Sluit Menu