herfst outfits die zo mijn kast in zouden mogen.

herfst outfits die zo mijn kast in zouden mogen.

outfits zoeken op internet vind ik altijd zo leuk! Ik heb weer eens een outfit inspiratie artikeltje met outfits die ik zo het liefst rechtstreeks naar mijn kast zou willen sturen. Het is herfst en dat betekent tijd voor leuke houthakkersblousjes, kistjes, en leuke vesten. Tijd voor nieuwe inspiratie dus! Welke outfit vinden jullie het leukst?

Welke outfit vinden jullie het leukst? 🙂
Liefs Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Heel fijn deze outfit inspiratie! Ik ben de laatste tijd heel moeilijk met kleding, ruim mijn gehele kledingkast uit en wil alleen nog maar items kopen die ik ook aan zou doen op een dag dat ik juist niet weet wat ik aan moet! 😉 Mijn smaak verandert gewoon, dus dit soort plaatjes zijn handig!! Groetjes, Femke

  2. Oh wauw, stuk voor stuk mooie items! Dit is ook helemaal mijn stijl!

  3. Wat een fijne post! Lekkere kleurtjes voor de herfst idd 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu