Photodiary 68 | Langs de dokter, wijntjes drinken & lange treinreisjes!

Photodiary 68 | Langs de dokter, wijntjes drinken & lange treinreisjes!

Er is alweer een week voorbij! Tijd gaat zo snel, las net op Facebook dat het nog maar 14 maandagen zijn tot kerst. Moest ik wel een beetje om lachen haha! Vandaag staat de photodiary iets later online omdat ik vanochtend een afspraak had bij de dokter om 8 uur, ik had last van een ingroeide teennagel (oeps, nagels te kort geknipt i guess) en moest die vanochtend laten weghalen, dood zenuwachtig natuurlijk maar gelukkig is het na 6 (!!!) prikken goed gekomen. Ben echt een angsthaasje hiermee, gelukkig lig ik nu met mijn voetjes omhoog. Ik heb deze week weer een aantal leuke dingen gedaan, lezen jullie gezellig mee?

De maandag begon met een rustig ochtendje school, we kregen te horen dat we een stage moesten zoeken. Helaas zijn de meeste plekken in de psychiatrie al helemaal vol, maar mag volgende week maandag wel op gesprek komen bij een leuke werkplek in Gouda voor mensen met een verstandelijke beperking. Ben heel benieuwd! Heb de maandag middag een middagje gestudeerd.

 Dinsdag ochtend zat ik al vroeg bij de dokter om te kijken naar mijn teen, ze kon het niet gelijk behandelen omdat het langer duurt. Dus vandaag kon ik terug komen! Gelukkig is alles goed gegaan.

 Ik was nog eventjes langs het winkelcentrum gefietst en heb wat leuke aanbiedingen kunnen inslaan, nivea gezichtsreiniging 3 voor 9 euro (koopje bij de kruitvat!), andrelon crème, en het hoognodige soda & inlegkruisjes.

Ik ben voor deze twee varianten gegaan, ben heel benieuwd! In de avond ging ik chillen op de bank en hollands next topmodel kijken.

Wat een weer! Stiekem vind ik het helemaal niet zo leuk, ben nu echt toe aan de leuke herfstkleding en het najaar, ik droeg deze dag mijn supertrash top, spijkerjasje, en mijn lievelings rok van de costes. Heb al een tijd niet meer mijn spijkerjasje aan gehad maar kan zeker leuk zijn!

Lekker eventjes relaxen in de trein, mijn lieve mem had vifit gehaald. Jum zo lekker!
In de avond weer druk aan het studeren, wel met deze leuke stationery!

Plaatste deze foto op mijn instagram en vind dit soort bloemen zo mooi. Wauw! Wil deze later zeker ook in mijn eigen tuin.

Donderdag avond dronk ik een heerlijke rosé mee met mijn ouders, was de variant van slurp. Echt super lekkere wijn! We aten ook een zomerse salade. Jammie! 
Donderdag avond was het tijd voor expeditie robinson, dit is altijd een avondje samen met papa, gezellig eventjes bijgepraat en lekker ontspannen. Zo’n leuk programma! Vind het trouwens echt stoer dat jef van GTST mee doet. 🙂

 Vrijdag ging ik eerder naar school om in de bibliotheek nog eventjes te studeren en de handleiding voor het vak door te nemen. Super fijne ruimte, lekker rustig!

Vrijdag avond was het vriendinnen avond samen met Charlotte, was super gezellig! Lekker bijgekletst en lekker wijntje drinken. Zo fijn!

Lachen! Deze foto beschrijft heel de avond. <3

Vrijdag avond poste ik deze foto op instagram, eindelijk zou ik poopoo zaterdag avond weer zien na zeven dagen. Had hem zo gemist! <3

 Zaterdag ging ik nog een dagje werken bij rituals, soort van mijn laatste dagje want waarschijnlijk mag ik wel met de kerst er werken als mijn rooster van school het toelaat. Trouwens meiden, als jullie ook zo gek zijn op het karma ritueel, sla hem nu in want eind september gaat die weg, het is op een gegeven moment zolang de voorraad strekt! Kleine tip. 🙂

Ik was 4 uur klaar en ging ik gelijk naar huis, opfrissen en koffertje inpakken. Hoe leuk is trouwens dit leuke kussen? Zo vrolijk!
Ik ging van huis extra vroeg weg want heel Gouda centraal & Goverwelle lag plat. Geen één trein reed haha. Dus moest met een snelbus naar Alexandrium en vanaf daar met de metro naar blaak, en dan naar centraal en vanaf daar naar Breda en de bus nemen. Gelukkig was ik rond kwart over 9 bij Mike thuis. 
Mike had een verrassing! Super lief! Hij had kaarsjes aangedaan, lekkere hapjes gemaakt en wijntje klaar gezet. Heel lief!
Een throwback naar corfu, mis het wel hoor! Was zo’n fijne vakantie. Zondags hebben we lekker chill dagje gehouden, geluncht met lekkere broodjes en serie gekeken. Zijn nu bij seizoen twee van scream en echt een aanrader, hele spannende serie!

Hoe gaat het met jullie, en hoe was jullie week? <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Op zondag lekker chillen is heerlijk, dat doen wij ook het liefst 😉 Super lief ook dat Mike je heeft verrast!

  2. Bijkletsen met je vriendinnen onder het genot van een wijntje, iets wat ik altijd super graag doe! Wat ziet het er allemaal leuk uit. Je hebt leuke foto's gemaakt!

Geef een antwoord

Sluit Menu