Save or kill TAG!

Save or kill TAG!

Ik heb vandaag voor jullie een tag, dit keer de save or kill tag. Ik kan het mij niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een tag heb ingevuld dus vond het weer hoogtijd, deze tag zit vol met moeilijke dilemma’s en ik ga proberen een keuze te kunnen maken wat ik altijd heel erg lastig vind. Ik moet kiezen tussen jurkjes en broeken, gedachten kunnen lezen of onzichtbaar kunnen worden en nog andere moeilijke dilemma’s. Lezen jullie mee?

Nooit meer jurkjes en rokjes of nooit meer (spijkerbroeken).
Ik vind jurkjes en rokjes altijd zo leuk! En ben daar echt gek op, het laat je curves zien en je voelt je op en top vrouwelijk. Dus ik zou voor de jurkjes en rokjes gaan. Je kan die ook op een comfy manier dragen door een trui-jurk bijvoorbeeld die nonchalant valt. 
Voor 500 euro kleding kunnen kopen of voor 500 euro make-up kunnen kopen.
Oh my god, lastig! Ik ben gek op allebei. Maar toch zou ik voor kleding gaan, ik zou echt alles kopen en aanschaffen wat er op mijn wishlist stond, en een aantal goede onmisbare basics. 

Gedachten kunnen lezen of onzichtbaar kunnen worden.
Onzichtbaar kunnen worden sowieso, hier hoef ik niet lang over na te denken. Het lijkt mij niet chill als je gedachten kan lezen, ik denk dat je dat natuurlijk ook positieve gedachtes krijgt te lezen, maar ook nare dingen. Zou daar denk niet al te blij van worden, en je leest het dan van iedereen, dan wordt heel je hoofd overvol. Nee onzichtbaar kunnen worden klinkt prima, opeens onzichtbaar zijn als je mensen tegenkomt waar je geen zin in hebt, in de klas etc. haha!

Nooit meer lipstick of nooit meer je wenkbrauwen kunne bijtekenen.
Oh dit vind ik ook weer echt een hele moeilijke, lipstick is mij heilig maar ook mijn wenkbrauwen. Ze zijn zo licht (lang leve blonde haartjes) en vind dat je gezicht dat erg tekent. Maar ik kies toch voor lipstick! Je kan ook andere producten gebruiken voor het bijtekenen van je wenkies. 

Alleen maar budget make-up of alleen maar high-end make-up. 
Dan kies ik toch voor budget make-up, ik kan als student zijnde niet alleen maar high-end make-up aanschaffen en vind ook niet altijd alles helemaal zo goed werken. Ik ben bijvoorbeeld echt fan van rimmel, sleek, maar ook essence en catrice. 
Nooit meer een stedentrip of nooit meer op vakantie.
Dan ga ik voor op vakantie en kan je dan een dagje naar een stad gaan! Ik vind vakantie net eventjes iets meer ontspannen en relaxen. En kan je net wat langer genieten. Ik ben ook echt gek op stedentripje dus ik schrijf dit met pijn in mijn hart haha. 

Alleen maar gezond eten of alleen maar junkfood 
Simpel! Gezond eten, ik ben gek op sla, komkommer, tomaat en fruit en andere lekkere dingen. Ik ben slecht eten snel zat en je wordt er gewoon ontzettend dik van. En niet lekker in je vel (ik dan) en laat ik nou snel aankomen, dus ik kies voor de gezonde hapjes!

Altijd reclame moeten maken over je blog/youtube wanneer je iemand spreekt of altijd een shirt moeten dragen met erop: bezoek mijn blog (en dan de naam van je eigen blog)
Toch liever tijdens een gesprek! (ongemakkelijk) dan moet dat echt overal, je werk, school, familie etc. Maar om met een shirt rond te lopen, haha dat is iets te fanatiek!

Koffie of thee 
Thee all the way, ik ben een echte theeleut en kan niet zonder een heerlijk kopje thee in de ochtend of tijdens een serie kijken of het studeren. Love tea. <3
Ik vond het een pittig moeilijke tag, ik ben zo slecht in dilemma’s (lang leve dilemma op dinsdag boek + Facebook pagina) en heb altijd het gevoel dat het echt is. Als je snapt wat ik bedoel. Ik vond het wel een hele leuke tag en voel je helemaal vrij om deze over te nemen!
Liefs, 
EvelienDeze post heeft 8 reacties

  1. Wat een leuke tag, die ga ik misschien ook doen als dat goed is! 🙂 Echt leuk om te lezen!

  2. Wat een leuke tag , erg leuk ingevuld ook =)
    Deze tag ga ik onthouden!
    Liefs Jorinda

  3. Pff, wat een dilemma's, haha! Maar wel een leuke tag zeg! 🙂 XX

  4. Dat zijn een hoop pittige dilemma's zeg! Kan mij voorstellen dat het nog lastig in te vullen was 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu