De gift guide special!

De gift guide special!

Ik vind het altijd heel erg leuk om te brainstormen voor cadeautjes voor mensen in mijn omgeving, al is het voor mijn moeder, beste vriendin, of je lover. Het leek mij leuk om een grote cadeau inspiratie artikel te schrijven. Omdat een cadeau uitzoeken nog best wel eens lastig kan zijn. Ik geef vandaag inspiratie voor cadeau’s voor je beste vriendin, moeder, lover of je vader! Ik begin met de cadeau voor je beste vriendin, of je vriendinnetje! Lezen jullie mee? <3


Een LP of een concertkaartje
Wat ik zelf altijd heel erg leuk vind om te geven aan een vriendin is iets wat te maken heeft met muziek. Een LP is bijvoorbeeld heel erg leuk om cadeau te doen, maar een cd is natuurlijk ook heel erg leuk. Of als je echt los wilt gaan is een concert kaartje ook heel tof, saampjes naar dat ene concert en heerlijk heel de avond wijntjes drinken!

Velvet tasje
Ik ben gek op tasjes, ik ben een vrouw die teveel tassen heeft maar ik vind het altijd zo’n leuk item wat helemaal je match afmaakt. Ik ben ook helemaal verliefd op dit leuke tasje van My Jewellery. Echt een leuke eyecatcher! En velvet is natuurlijk helemaal een grote trend dus extra leuk.

Sieraden van My Jewellery
 Ik ben gek op maantjes en sterretjes voor met sieraden, ik vind dat wat hebben en was gelijk verliefd op deze leuke oorbelletjes, ze zijn super leuk om cadeau te doen aan je beste vriendinnetje. Ook vind ik de armbanden van My Jewellery prachtig en hebben ze passende teksten bij elke gelegenheid.

Lush massagebar
Dit cadeau is een heerlijke verwennerij voor je huid en welke vrouw wordt daar niet blij van? Ik vind de lush massage bars altijd onwijs leuk om cadeau te doen, er zijn heerlijke geuren van uitgesproken tot wat zachter, en de werking is heerlijk. Een echte aanrader!

Fashion/lifestyle boeken
Als je beste vriendin een echte fashion/lifestyle liefhebber is, is het natuurlijk ook leuk om een boek in een van deze onderwerpen te geven. Bijvoorbeeld het boek on top van Anna Nooshin, of dit mode boek.

Mac soft & gentle highlighter
Het perfecte cadeau voor de beauty liefhebber, die zal hier heel gelukkig mee zijn!

Een polaroid camera
Dit is een ontzettend leuk cadeau om als vriend zijnde aan je vriendin te geven! Een polaroid camera vind ik een echte musthave en is niet te missen voor meiden die van fotograferen houden. En ze hebben hem ook nog in lieve pastel kleurtjes! Leuker kan niet.

Cadeaus voor je (schoon)vader

Fles wijn of een bierpakket
Waar je denk elke man blij mee maakt, van een jongere leeftijd of wat ouder is een heerlijk flesje wijn of een bierpakket. Ik vind het leuke aan een bierpakket dat je speciale biertjes geeft die je misschien zelf niet zo snel koopt. Ook kan je bij de wijn kijken bij wat voor soort gelegenheid je het kan drinken.


Een heerlijk parfum
Een mannen parfum is altijd zo lekker! Ik vind het uitkiezen van een mannenparfum dan ook helemaal niet erg, ik vind die van Rituals altijd heel erg lekker, maar deze variant van Hugo Boss is ook echt heerlijk. Altijd een leuk cadeau, en het wordt altijd prachtig ingepakt.


Mannenkookboek
Als ik kijk naar mijn eigen vader vindt hij koken heel erg leuk. Ik heb het internet een beetje afgestruind en ik kwam dit toffe mannen kookboek tegen genaamd; pitt cue co. Heel erg leuk om cadeau te doen aan een food-liefhebber!


Rituals samurai magic shave
Mannen vinden het altijd leuk om zichzelf te verzorgen en vooral de baardgroei, of je nu een baard heb die je bijwerkt of dat je helemaal kaal gaat, de Rituals-Samurai magic shave is het ideale product. De geur is heerlijk en zorgt ervoor dat het binnen no time weer helemaal strak staat!


Een polo shirt / overhemd
Wat ik ook altijd onwijs leuk vindt om te geven is een kledingstuk. Ik vind overhemden altijd een leuke optie want dat vinden mannen altijd leuk (neem ik aan). Wat ik ook een hele leuke optie vindt is een polo t-shirt, de polo kan je verschillend matchen van sjiek tot casual dus is ook voor elk soort man een leuk cadeau. Ik vind de details van de polo onwijs mooi, is net eventjes wat meer dan een basic polo. Bij de webshop Your look for less hebben ze leuke kleding items voor de wat oudere man!


Luxe bonbons
Als ik kijk naar mijn schoonvader maak ik hem ontzettend blij met lekker eten of natuurlijk heerlijke bonbons. Altijd leuk om te geven! Wat ook leuk is om cadeau te doen is een foto afdrukken op chocolade. Dit heb ik vorig jaar bij Puur in Gouda laten maken en viel heel erg goed in de smaak bij mijn schoondaddy. Een leuke tip! 


Papa mok van Blond Amsterdam
Als je vader een echte koffieleut is, is het heel erg leuk om de papa mok van Blond Amsterdam te geven. Het is een cadeau wat hij vaker gaat gebruiken en denkt dan elke keer terug aan jou. Altijd een onwijs lief cadeau!

Cadeaus voor je (schoon) moeder

Een luxe lipstick
Ik vind een lipstick altijd heel erg leuk om cadeau te doen! Mijn moeder is altijd van de lippenstiftjes en ik zou haar heel blij maken als ik met een luxe lipstick van chanel of bobbi brown aankomt. Vooral de lichtroze tinten vind zij erg mooi!
Cluse horloge 
Horloges vind ik altijd een prachtige accessoire en maakt je outfit helemaal af. Ik vind vooral de horloges van Cluse echt prachtig, ze hebben verschillende soorten bandjes. Ik vind vooral de pastel tinten erg leuk. 
Dagcremé van Rituals
Als mijn moeder ergens gek op is zijn het verzorgingsproducten, zo is ze gek van Rituals of the body shop en hebt ze altijd een bepaald merk voor haar dagcremé. Toen destijds ik bij Rituals werkte heb ik een proefje meegeven van een dagcremé, die vond ze zo fijn! Onwijs leuk om een dagcremé als cadeau te doen, een wat duurdere dagcremé koop je zelf toch niet zo heel gauw. 
Riviera maison fotolijst
Riviera maison is een merk waar mijn moeder gek op is, ze vind interieur heel erg leuk en kijkt altijd graag rond bij dit merk als ze in de Intratuin is. Ik vind deze fotolijsten zo onwijs leuk, je hebt ze voor huisdieren, lovers maar ook dus voor moeder en dochter. Heel cute om cadeau te doen! 
Nachtje weg bon
Een uitje blijft natuurlijk ook heel erg leuk om te geven, een leuk idee is een nachtje weg bon kan ze samen met haar man er heerlijk op uit, of een saunadagje cadeau doen zodat jullie een heerlijk vrouwen dagje hebben!

The body shop vanille bodymist 
Mijn moeder is gek op de geur Vanille van the Bodyshop, ze hebben er ook een heerlijke bodymist van en daar zal ze heel blij van worden. Zeker voor zometeen in de zomer. 

Cadeaus voor je lover

Verzorgingspakket voor de baard van Zeus
Hoe leuk is dit pakket! Dit is een pakket van het merk Zeus met verzorgingsproducten voor de baard, met onder andere een conditioner, shampoo, olie en een borstel. Zo leuk!


Happy Socks
Happy socks blijven een heel erg leuk cadeau, ik ben gek op de funky printjes en het zijn fijn zittende sokken. Altijd leuk om cadeau te doen!


Band shirt 
Mijn vriend zou ik heel erg blij maken met een bandshirt, hij is een groot muziek liefhebber en vind dit soort shirts altijd heel erg leuk. Ze zijn ook nog eens leuk te matchen met een jeans en een spijkerblousje.


Crosley speler
Voor als je lover van muziek houdt is dit een onwijs leuk cadeau! Een crosley speler. Heel erg leuk om tijdens jullie romantische avondjes lp’s te kunnen draaien. Heeft toch net veel meer dan een cd-speler.

Leuke funky boxers
Ik vind boxers voor mannen altijd zo leuk! Ze hebben de gekste printjes en dat vind ik altijd zo leuk. Boxers blijven altijd leuk om cadeau te doen. Ik vind de boxers van the Sting altijd heel erg leuk.

Scheerpakket van the bodyshop 
Als jij een vriend hebt die weinig baardgroei heeft, of het scheert is dit het perfecte cadeau. Dit is een scheerpakket van the Bodyshop met allerlei producten die van pas komen tijdens het scheren.

En dit was mijn grote gift guide special, ik hoop dat ik jullie voldoende inspiratie heb gegeven, ik vond het in ieder geval heel erg leuk om dit allemaal bij elkaar te zetten en grote cadeau inspiratie op te doen. 

Wat vinden jullie leuk om cadeau te doen?

Liefs, 
Evelien

Samenwerking 

Deze post heeft 8 reacties

 1. Haha wat is dat geniaal zeg, een mannenkookboek! Super leuk verzonnen. Ik vind sokken cadeau doen aan mijn vriend okk super leuk. Mijn vriend is de laatste tijd ook fan van sokken met een printje, dus ik ben daar heeelemaal blij mee hihi. Tof idee teouwens om deze fift guide te maken. Er staan leuke ideeën tussen!

  1. Ja leuk is die he? Ah zo leuk! Ik ben gek op gekke sokken bij mannen, mijn lover heeft ook een leuke collectie.
   Liefs,
   Evelien

 2. Dat boek wil ik heel graag! En een Polaroid is ook echt heel leuk, die Instax heb ik zelf ook. De prijs valt best mee en de kwaliteit is prima!

 3. Waah je bent echt een heldin! Hihi. Mijn moeder is in maart jarig en ben nog hopeloos op zoek naar een leuk cadeau. Ik denk dat zij wel wat heeft aan de dagcrème van Rituals 🙂

  1. Ah super lief! jaa de dagcreme van rituals zijn echt heel fijn! Zeker een aanrader.
   Liefs,
   Evelien

 4. Leuk om alles zo op een rijtje te zetten dat maakt cadeaus kopen een stuk makkelijker

  1. Ja dat zeker! Vooral als je helemaal geen inspiratie hebt.
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu