Picture Diary – week 11

Picture Diary – week 11

En de week is weer om! En ik heb weer een leuke week gehad, ik ben naar de action geweest met me nichtje en gingen we ook nog eventjes langs de kinderboederij. Heel gezellig dus! Ook heb ik stage gelopen, en naar school geweest. Had een engelse presentatie over New York, maar was er alleen maar zenuwachtig voor. Kijken jullie mee wat ik deze week heb meegemaakt?

Miss London  – En  nichtje Nina! – Lief katje – Naar kinderboederij met Anniekje. 

En lieve oma – Flowers  – Wachten op de trein  – Spring 

Het tijdschrif moodiez gekocht – Konijntjes – School – Parkje. 
Outfit  – Kadootje gekocht voor mama op me stage – Nichtje! – Oefenen oefenen en nog eens oefenen. Hier komt binnekort een artikel over wat ik heb hem heel budget gekocht!
Wat hebben jullie deze week gedaan? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Leuke foto's ooh en door jou foto mis ik mijn oma zo erg nu, jammer dat ze helemaal aan de andere kant van de oceaan is. 🙁

  2. Mooie foto's!! Wat een schatje is je nichtje zeg! 🙂
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu