Statement ketting van happiness boutique.

Statement ketting van happiness boutique.

Vandaag heb ik een artikel over een statement ketting die ik heb mogen ontvangen van de webshop happiness boutique. Ik vind een statement ketting echt ontzettend tof, maar heel erg uit mijn comfort zone, omdat het toch heel erg opvallend is en je het goed moet combineren. Ik heb er eigenlijk nooit een gekocht omdat ik niet zo goed wist hoe ik ze moest combineren, maar toen ik er eentje van the happiness boutique mocht ontvangen kon ik  natuurlijk geen nee zeggen en durfde ik de uitdaging aan te gaan!

Ik vind hem super tof! Hij is groot, maar ook heel chique of stoer te combineren. Je kan verschillende kanten hiermee op. Ook voelt de ketting ‘zwaar’ en stevig aan, dus ik neem aan dat die van goede kwaliteit is. Ik combineer hem graag met een basic blouse of jurkje. Dan valt de ketting helemaal op! Ik hem hem al een aantal keer gecombineerd en het is echt een aanwinst. Ben er heel erg blij mee!

De statement ketting is te koop bij de webshop voor 28,90. . 
Wat vinden jullie van statement kettingen? 

Samenwerking

    Liefs, 
    Evelien

Deze post heeft 17 reacties

 1. Erg mooi! Ik draag tegenwoordig zelden sieraden, vergeet ze gewoon vaak om te doen 😀

 2. Wat een gave ketting! Ben benieuwd hoe je 'm combineert 🙂

  1. er staat al een artikeltje online ook waarbij ik de ketting combineert, en er komt er gauw weer een aan dus stay tuned. <3
   Liefs,
   Evelien

 3. Ik ben zelf heel erg van de kleine sieraden in plaats van statement kettingen, dat past meer bij mij Denk ik. Maar ik vind het bij anderen heel mooi, en dit is echt een prachtige ketting! Goed uitgezocht. 😉

  1. jaa kleine sieraden zijn ook heel erg mooi. <3 Hou daar ook zeker van!
   Liefs,
   Evelien

 4. Super gave ketting die iedere outfit net iets stoerder maakt! Ben erg benieuwd hoe je hem gaat combineren. Zelf ben ik meer van de subtielere sieraden.. X

  1. Ja he! Vind hem ook erg stoer, ik ga zondag outfit foto's maken met een stoere outfit en deze ketting dus stay tuned. <3

  1. ja de kwaliteit is echt super goed! Hij is erg stevig en zwaar. 🙂
   Liefs,
   Evelien

 5. Heel tof deze ketting! Hij lijkt wel echt aan de grote kant, kan wel heel mooi zijn met een simpele outfit.

Geef een antwoord

Sluit Menu