5x swimwear voor curvy women!

5x swimwear voor curvy women!

Ik ben iemand die dolgraag naar het strand gaat en lekker geniet van de zon. Daarbij hoort natuurlijk een leuke summer outfit, of dit nu een mooi jurkje is, een felgekleurd badpak of een mooie bikini. Het is voor namelijk het belangrijkst dat je je goed voelt, en op je gemak voelt. Vandaag zet ik in dit artikel een aantal swimwear items op een rijtje die perfect zijn voor women met curves! Kijk je mee?


Afgelopen maand heb ik een bikini besteld met een high waisted broekje net onder mijn navel. Deze fotografeer ik binnenkort in het mooie Griekenland, en ga ik zeker een blogpost & een instagram post aan wijden. Hiervoor droeg ik ‘normale’ broekjes en daar voelde ik mij echter ook goed in. Ik ontdekte later de hogere broekjes en deze zitten als gegoten. Ze laten je vormen goed zien en bedekt wat meer mijn buikje, niet dat ik daar onzeker over ben maar mijn lichaam is dan allemaal wat geleidelijker naar mijn mening. Ik kan dus een hoog broekje zeker aanraden!

Swimwear voor de curvy vrouwen heb je zowel budget als de wat duurdere varianten. Ik wil vandaag een aantal swimwear items laten zien die ik heb gespot bij OTTO. Ik hou van vrolijke kleuren en gekke prints, maar een basic zwarte bikini kan ook prachtig zijn. Het is vooral belangrijk dat je swimwear uitzoekt waarin je je helemaal op en top voelt, en bij je past. <3 Ik ben vooral van de bikini’s, dit vind ik zelf persoonlijk het fijnst zitten. Echter kan ook badpak of een tankini ook prachtig zijn!

Ik heb een aantal prachtige swimwear items op een rijtje gezet, onder andere van OTTO, Lascana & PrimaDonna. Onder de afbeelding kun je zien waar je de items kunt kopen.

1. Prima donna –  2. Homeboy – 3. Buffalo – 4. Lascana 5. Lascana 

Ik ben helemaal gek op badmode, je kunt met tops en broekjes ook zeker mixen en matchen. Ik vind bijvoorbeeld het hoge blauwe broekje van OTTO erg mooi, je kunt dit broekje zo combineren met een geprinte top. Ook vind ik de kleur geel voor de aankomende zomer prachtig. Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven voor het shoppen van een bikini, de bikini’s die ik hierboven liet zien kunnen voor alle soorten vrouwen. <3

Ben jij ook een bikini lover? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

    1. Jaaaa love bikini's! Succes! Ik ben benieuwd waar je gaat slagen. <3
      Liefs,
      Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu