My new yellow jacket!

My new yellow jacket!

Jullie hebben mee kunnen leven met mijn dilemma rondom deze geweldige gele jas. Na drie keer passen is hij ein-de-lijk met mij mee gegaan in een grote papieren shoppingbag. Het is een vrolijke eyecatchende jas en in een van de vrolijkste kleuren: geel. Het is een echte tussenjas, dus je kunt hem zowel in de herfst als in de lente. Ik ben helemaal verliefd op deze fijne jas en in de outfitpost van vandaag laat ik zien hoe ik deze vrolijke opvallende gele jas combineer. Kijk je mee?

Ik ben ontzettend verliefd op deze jas. Het is een echte eyecatcher en is perfect te combineren. Deze jas is van de Sissy-Boy en hebben ze in diverse kleuren. Ik ben gek op kleur en vooral in een jas, het is een echte musthave in je kledingkast. Ik kan niet wachten om deze jas veel in het komende voorjaar te dragen! Zouden jullie zo’n fel gekleurde jas dragen? 
Jas – Sissy-Boy | Jurkje – Sissy-Boy | Tas – Kaufhaus (vintage) | Schoenen – dr Martens  | Oorbellen – My Jewellery 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wauw, ik vind je jas echt helemaal geweldig! Dit is ook echt mijn kleur en ik zou die jas ook zo uitgekozen kunnen hebben 🙂 Wat een plaatje en wat staat hij je mooi!

  2. Deze jas is echt prachtig, de kleur is zo mooi! Je hebt hem ook heel erg leuk gecombineerd, I like it!

  3. Mooie foto's zijn dit geworden! Ik vind dit echt zo'n jas voor jou <3

  4. Wat een geweldige jas, hij staat je super! Leuk dat je zo'n eyecatcher als jas hebt gekocht, ik ben zelf ook wel van de felle en heftige kleuren. Je ziet altijd zoveel grijs en zwart op straat, maar van deze kleur wordt je direct vrolijk 😀

  5. Wat staat dat gele je goed! Wauw! Je hebt hem mooi gecombineerd, dat jurkje past er perfect bij.

  6. Hele leuke jas en hij staat je erg leuk. Tof zo'n vrolijk kleurtje 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu