My new love | Supertrash bag!

My new love | Supertrash bag!

Ik heb geen nieuwe vriend, en het is ook niet uit. (gelukkig niet!) Maar ik heb er wel een nieuwe liefde bij. Ik ben namelijk onwijs goed geslaagd voor een nieuwe perfecte tas. Ik ben gek op tassen en vind het je outfit helemaal af maken. Ik vind de wat luxere tassen dan ook altijd erg mooi. Ik was bij een leuke outlet in Den Haag en vond daar deze perfecte super trash tas. In pastel roze, een van mijn lievelingskleuren.

Het is een vrij grote tas wat ik zelf heel erg prettig vind. Handig voor zometeen met mijn nieuwe opleiding maar ook voor een dagje statten. Ze hebben handige vakjes binnen in waar ik wat belangrijke dingen in kan doen. Ze hebben een mooi hengsel, ik vind het goud wat je ziet bij de soort van schakelketting heel erg tof. Maakt het net wat stoerder! 

Wat ik ook erg mooi vind is het subtiele supertrash logo wat je ziet op de tas. Ik heb deze tas gekocht bij een outlet met luxere merken, van kleding tot lingerie en tassen. Ze hebben hier dus ook het merk supertrash, ik vind supertrash een ontzettend mooi merk. Ik heb een liefde voor dit merk ontwikkeld, ik heb er nu een tas, armband, top, en lingerie van. 
De winkel heet grand marche en bevind zich tegen over de Hema in Den Haag centrum, ze hebben prachtige merken en kortingen van 40% tot 70%. Ik heb deze tas gekocht voor 60 euro. Kon ik niet over tobben!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Oh wauw! De kleur is echt heel mooi, perfect voor in de zomer.

  2. Wauw, ik vind hem echt super mooi! Ik ben ook echt SuperTrash fan! <3 XOXO

  3. Heeele moooie chique tas! Snap dat je hem niet kon laten liggen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu