Shoplog | Supertrash, Costes, Rituals & ici paris xl.

Shoplog | Supertrash, Costes, Rituals & ici paris xl.

Yaaaaay! Ik heb weer eens een shoplog voor jullie. Ik heb pas geleden gezellig geshopt in Leiden en Den Haag en heb wat leuke dingetjes gekocht. Ik laat het vandaag aan jullie zien door middel van foto’s. Ik ben goed geslaagd, heb een cadeautje voor mijzelf gekocht en wat dingetjes alvast voor het nieuwe schooljaar & vakantie. Kijken jullie mee ladies?

Costes gilet – 10 euro | Ik vind dit gilletje zo leuk! Een beetje cowboy achtig en perfect met een witte blouse eronder. Vind hem wel een beetje apart en daar hou ik wel van. <3 
Supertrash tas – 60 euro | Deze fijne tas kocht ik bij een outlet in hartje Den Haag, schuin tegen over de hema. Dit geld ook voor mijn andere supertrash items! Hele leuke winkel met ontzettend vriendelijk en lief personeel. Tip!

Super trash top – 5 euro | Deze vond ik ook echt heel erg leuk! Heel simpel (koop veel te weinig goede basics) en zat ook te denken om deze te combineren met een leuke kokerrok, een zwarte of die met slangen print op de foto hieronder. In ieder geval perfect voor met geprinte items. Like it!

Kokerrok met slangenprint  Costes  – 10 euro. Oh ik ben verliefd op deze rok! Helemaal mijn stijl, ontzettend leuk in combinatie met de super trash top. Heb hem van de week al aangehad met de tas erbij gecombineerd, de top & een spijkerjasje en leuke sandaaltjes. Love it! Perfect for greece. Zomerjurkjes kan je ook nooit genoeg hebben en zeker niet voor de zomer, bij de webshop jurken.com heb je een breed aanbod aan zomerse jurkjes! Kan je zeker goed slagen.

Basic shirt costes | 5 euro. Ook hier heb ik weer een goede basic! Een basic shirtje met de tekst stay wild erop. Ook weer erg leuk in combinatie met de kokerrok of een ander item. Ben zelf nooit zo van de teksten op shirts maar af en toe is het wel leuk!

Beauty items 

Ook heb ik een aantal leuke beauty items gekocht, een item want al een hele tijd op mijn wishlist stond, en wat leuke dingetjes bij de rituals voor mijn vakantie. Onwijs handig om alvast op zak te hebben.

Rituals fortune scrub – 10 euro.
Urban decay naked3 – 49,95.
Shanti shower oil – 3,95.
Touch of happiness bodymilk (mini) – 3,00.
Hammam secret shampoo (mini) – 3,00.

Ik ben erg blij met mijn aankoopjes, het is wel allemaal over een langere tijd en vond het wel eens leuk om allemaal aan jullie te laten zien. Ik vraag mij eigenlijk af, bij welke winkel shoppen jullie het liefst? Mijn favoriete verzorgingswinkels zijn rituals en the body shop & qua kledingwinkels toch wel de costes. <3 Maar ben heel benieuwd naar die van jullie, laat het mij weten in een reactie. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat heb je lekker geshopt zeg! Het zou echt slecht voor mijn portemonnee zijn als ik bij de Rituals zou werken haha.

 2. Wat een leuke aankoopjes! Die rok is echt heel tof <3 Ik shop graag bij New Look (helaas is die weg uit Nederland, zat altijd in V&D), Zara en Pull&Bear.

 3. Oh die kledingitems zijn echt stuk voor stuk SUPER <3 En ook nog leuk geprijsd! Naked palette zou ik ook nog wel willen, maar 50 euro voor make-up vind ik toch een hoop geld. Misschien dat ik 'm voor kerst ofzo ga vragen hihi.

 4. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  Prachtige tas van Supertrash !
  liefs Jorinda

 5. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  Prachtige tas van Supertrash !
  liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu