My new dr Martens!

My new dr Martens!

Ik heb voor mijn verjaardag samen met mijn moeder een verjaardagscadeautje uitgezocht, namelijk nieuwe dr Martens. Ik vind het hele fijne schoenen en had al zwarte matte hoge laarsjes. Ik ben nu gegaan voor lage glimmende zwarte schoenen.  Kijken jullie mee naar mijn nieuwe paar?

Je kent het verhaal wel van dr martens, in het begin zijn ze ontzettend stroef. Ik had bij mijn vorige hoge dr martens weinig last van maar bij dit paar schoenen heb ik wel blaren gehad op mijn hielen. Gelukkig na ongeveer twee weken heb ik ze helemaal uitgelopen en heb ik nergens meer last van en lopen ze gegoten. Ik vind het toffe schoenen, zijn echte eyecatchers en ik hou daar zelf wel van. 
Qua combineren vind ik ze ook echt heel erg leuk! Je kan verschillende kanten op, je kan voor de stoere kant gaan met boyfriend jeans en een houthakkers blouse, maar ik vind ze ook erg leuk met een jurkje en een hoed, of juist een skinny jeans en een blouse. Ik ga ze in ieder vaak en met liefde combineren! Er komen snel ook outfits mee online <3 

Ik vind ze in ieder geval heel erg leuk en ben er blij mee. Ik bedank mijn lieve ouders voor dit mooie cadeau!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Dit vind ik echt wel een mooi paar Dr Martens. Van die hele hoge kistschoenen van dit merk ben ik niet zo, maar deze vind ik echt wel vrouwelijk en chique! Ben benieuwd naar hoe je ze gaat combineren, dus ik kijk uit naar de outfits 🙂 Liefs

  2. Wat zijn ze leuk! Hier kun je zeker mooie outfits mee maken <3

  3. Ik vind ze echt super leuk! Ik heb helaas bij mijn hoge Dr. Martens nog steeds blaren op mijn hielen, toevallig nu weer een 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu