Photodiary 60 | Birthday poopoo, conjuring 2 & ik ben GESLAAGD!

Photodiary 60 | Birthday poopoo, conjuring 2 & ik ben GESLAAGD!

Wat een week heb ik achter de rug! Ik heb een spannende maar ontzettend leuke week achter de rug. Mijn lover was jarig! Heb het gezellig met hem gevierd met leuke cadeautjes, en wat is de voorpret met cadeautjes shoppen toch altijd zó leuk, ik heb het verlossende telefoontje gekregen dat ik ben geslaagd! En ben met Wesley en Nathalie naar the conjuring 2 geweest in de bioscoop. Oftewel een leuke week wat snel voorbij ging. Neem een kopje thee en lees gezellig mee.

Maandag

Maandag avond had ik een bijeenkomst van mijn werk! Het regende heel hard dus ik ging met de bus naar Gouda Centrum toe. Het was een leerzame bijeenkomst waarbij we nieuwe dingen te leren kregen maar ook ervaringen delen. Erg leuk! Ik had als avond eten een heerlijke pizza op.

Dinsdag

Dinsdag heb ik een ochtendje en in de middag tot 2 uur gewerkt bij Rituals, ik haalde een broodje worst want daar had ik zo zin in! Ik haalde ook gelijk een bestelling op bij de hunkemoller, namelijk een handdoek voor de zomer. Zullen jullie zeker op zomerse foto’s voorbij zien komen.

Ook ging ik cadeautjes halen voor poopoo want hij was bijna jarig! Ik had allang research gedaan en kocht nieuwe vans, een boxer, en een rituals parfum voor hem. Ik moest de schoenen nog halen bij een ontzettend toffe schoenen/kleding winkel in een zijstraatje bij Gouda. Ik had alle cadeautjes binnen en was goed geslaagd voor mijn lieverd!!

Woensdag

Woensdag was mijn lover jarig! Happy birthday poopoo. Ik had midden in de nacht mijn wekker gezet om hem te verrassen met een gezongen geluidsopname zodat hij verrast werd als hij wakker werd. Ik zag hem helaas de dag zelf niet maar we hebben het Zaterdag uitgebreid gevierd.

In de ochtend heb ik een heerlijke wandeling gemaakt met Noah, een uur lekker gelopen in de zon in het park bij ons om de hoek. Heerlijk genieten is dat altijd.

In de middag had ik twee artikels geschreven voor mijn blog en kwam inspiratie aanwaaien. Zo fijn is dat! Moet eigenlijk een keer een vast schrift gebruiken voor mijn ideeën | In de avond ging ik heerlijk ontspannen met een serie en lekker eventjes een me-time avondje houden.

Donderdag

Donderdag ochtend heb ik weer een ochtend gewerkt tot 1 en daarna ben ik langs Charlotte gegaan, we gingen samen thuis eventjes lunchen en maakte een heerlijk broodje carpaccio en hebben gezellig bijgekletst.

In de middag ging ik weer naar huis toe want het was een spannende middag/avond! Ik kreeg te horen of ik geslaagd was. Dus ik trok mijn geluksjurkje aan, hij is trouwens van de mango. Deed mijn
haar goed en ging wachten tot het telefoontje.

IK BEN GESLAAGD! Ik ben nu officiel persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen! (Psychiatie etc) Maar ik ga nog niet aan het werk, ik ga SPH studeren aan de hogeschool Amsterdam. Ik opende gelijk een wijntje en heb het de avond gevierd, mijn lievelingstante kwam in de avond aan met een taartje als verrassing. Zo lief! En kreeg een lief telefoontje van mijn kleine nichtjes. Omdat ik geslaagd ben kreeg ik zo’n schattig filmpje van mijn schoonouders dat ze enthousiast een lied voor mij zongen. Toppunt van schattigheid!

Ook droeg ik mijn gelukslipstick! Oftewel rode lipstick. Stond heel erg leuk bij het jurkje, deze mooie lipstick is van Rituals en kreeg ik bij mijn welkomstpakket.

Vrijdag

Vrijdag ochtend had ik een gesprek bij de prinsenhof (verpleeghuis in Gouda) voor mijn tweede bijbaan in de ouderenzorg, ik mag daar een tovertafel begeleiden en ouderen stimuleren. Ontzettend leuk! In de middag reiste ik naar Den Haag en vanaf daar naar Leiden. Ik zocht mijn ex-collega op en gingen gezellig bijkletsen, en lekker lunchen bij Bagels & Beans. Jammie!

We hadden allebei een bagel met carpaccio, Robert had een bakkie koffie en ik had verse jus. Heerlijk! Hadden elkaar erg gemist dus lekker bijkletsen zat er zeker bij | We hebben na het lunchen ook nog gezellig gestat en weer een leuk terrasje opgezocht, dit was gezellig bij de grachten. Vind Leiden een prachtige stad en zo gezellig. Als ik ooit op kamers ga wordt het leiden. 🙂

Kijk hoe mooi Leiden is! Vind het ook een beetje op Gouda lijken met al die grachten en dingetjes, een heeft ook wat van mijn favoriete stad weg: AMSTERDAM!

Hoe kon het ook anders, heb natuurlijk wat leuke dingetjes gekocht, was opzoek naar mini’s in de uitverkoop bij rituals die hadden ze bij het filiaal waar ik werk niet meer maar wel in Leiden, heel goedkoop en handig voor vakantie. En heb een tof enkelbandje voor een euro gekocht bij een kraam van het oorzaakje. Er was hele markt in Leiden centrum!

In de avond fietste ik van Gouda centraal naar huis, was mijn hele band lek. Dus snel langs de fietsenmaker, toen ik thuis kwam wouden Wesley (mijn zus haar vriend) en Nathalie naar de film en natuurlijk wou ik mee. Ik deed de film cadeau aan Wesley en gingen naar the Conjuring! Ik vond hem heel eng. Schrok heel de tijd waardoor mannen naast mij elke keer moesten lachen hahaha.

Zaterdag

 Zaterdag heb ik nog een middagje gewerkt en in de avond kwam mijn lieve lover! Ik heb de cadeautjes aan hem gegeven en hij vond ze super leuk, ook hadden mijn ouders en zus leuke cadeautjes gegeven en hebben we zijn verjaardag gevierd

En hij had een verrassing voor mij! Ik kreeg een cadeautje van hem omdat ik geslaagd was en dat was het parfum + bodylotion van lancôme. Super lief! Hij wist dat het parfum zo hoog op mijn wishlist stond. Schattig!

Voor derest hebben we een avondje veel geknuffeld en afleveringen van the walking dead en door heen versleten. Eventjes genieten dat we lekker samen konden zijn.

Zondag Zondag ochtend hebben we uitgebreid ontbeten en hebben Mike en ik nog lekker gechilt en nog een paar afleveringen van the walking dead. Helaas moest hij om 2 uur weer naar huis toe dus ben ik zelf nog eventjes een middag wezen bloggen en knuffelen met Saartje. Heb weer een aantal artikels vooruit geschreven. Heel fijn!

De photodiary is anders dan normaal, ik ga nu echt per dag foto’s laten zien en het in een collage onder mekaar zetten. Vind dit persoonlijk overzichtelijker en fijner lezen! Hoe vinden jullie het er zo uit zien?

Hoe is het met jullie, en hoe was jullie week? <3

Tot de volgende diary!
Liefs, Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik vind het ook fijn lezen zo! Nogmaals gefeliciteerd met je diploma, yay! Dat rode jurkje staat je prachtig <3

  2. Wat een leuke foto's weer =)
    Dat parfum ruikt echt heerlijk!
    Liefs Jorinda

  3. haha ook lekker irritant jij vind het eng en twee mannen lachen naast je haha ben je er ook soort uit! en die popcorn van jimmy's is ZOOO lekker haha en FOOD <3

  4. Wat een leuke foto's! Die rode lipstick is echt prachtig.

  5. Haha, zo leuk dat je schoonouders een filmpje voor je hadden opgenomen waarin ze voor je zongen! Nog gefeliciteerd met je vriend trouwens. Wat lief ook dat je cadeautjes van hem kreeg omdat je geslaagd bent. 🙂

  6. Leuk overzicht zo! Leuke selfie onder de paraplu 🙂 en het eten ziet er ook allemaal lekker uit!

Geef een antwoord

Sluit Menu