Hotspot | Spa Gouda! #6

Hotspot | Spa Gouda! #6

Hoi iedereen! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Ik heb vandaag weer voor jullie een leuk hotspot artikel. Ik ben de Dinsdag in de voorjaarsvakantie naar spa Gouda geweest. Ik ben hier een keer eerder geweest met mijn vriend Mike, en deze keer ging ik met mijn beste vriendinnetje Charlotte. Ik heb genoten en vond het leuk om deze heerlijke spa een plekje te geven in mijn hotspot serie. Lezen jullie mee naar mijn ervaring?


Ik heb natuurlijk geen foto’s van binnen kunnen maken in verband met privacy.

Ik ben een avond geweest naar spa Gouda, een avondtarief is 20 euro. Dan kan je van 5 tot 10 uur gebruik maken van de baden, bubbelbad, scrub, douches en de verschillende sauna’s. Je kan ook een hele dag, massages boeken etc maar dan zijn er natuurlijk weer andere prijzen voor. Wij hadden alleen dinsdagavond tijd en toen was het precies een vrouwenavond. Mij maakt het zelf persoonlijk niet uit of het gemixt is, of dat het een vrouwenavond is. Je hebt ook nog een badkleding dag, dit valt op de woensdag.

Sfeer
Ik vind de sfeer bij deze spa heel erg fijn! Het is kleinschalig, je hebt een gezellig rustig restaurant, en hebt nog een mooie tuin waar drie sauna’s zijn, een dompelbad en een heerlijk bubbelbad. Ik vind persoonlijk het kleinschalige heel erg prettig. Je hoeft niet te stressen om alle sauna’s te zien en zit niet in een volle drukte in zo’n sauna. Wij hadden vaak een privé sauna, of je zat er met hooguit 3 tot 4 mensen.

Restaurant
Het restaurant was ook echt super goed en mooi! Heel leuk ingericht helemaal in de zen stijl. Er stonden heerlijke chill banken en het was gewoon een geweldige sfeer. Er lagen kleedjes op de chill banken en waren mooie dienbladen waar je het eten op kon zetten. Ook lagen er onwijs veel kussens waardoor je echt het relax gevoel ervaarde. Heel erg fijn! Ik had een heerlijk pita broodje met basilicum, mozzarella, en tomaat en het was zo lekker! Ook had ik een lekkere verse jus en muntthee besteld. Het eten was ook echt heel lekker en niet te duur. Dat is ook altijd heel fijn.

De sauna’s
En de sauna faciliteiten was ook goed. Het was niet te druk, je kon overal wel eventjes een kijkje nemen. En ja had veel verschillende sauna’s dus er was ook genoeg keus voor iedereen. Mijn favorieten waren het opgiet ritueel, turkse stroom ruimte, en de zoutsteen sauna.

Voor meer informatie + een sfeer impressie kan je kijken op www.spagouda.nl.

Op de bovenstaande foto’s zie je de ingang van spa Gouda. Ik vind dit er al heel mooi en helemaal in de ontspan sfeer uitzien.

Conclusie:
Ik ben heel erg tevreden over spa Gouda en ik ga hier zeker vaker heen. Ik vind dit zeker een aanrader als je een keer in Gouda bent of er een hotel overnachting boekt. Het is kleinschalig, rustig en je kan er gewoon optimaal genieten. Toen ik om 10 uur naar buiten stapte voelde mijn huid als herboren en was mijn geest helemaal leeg en ontspannen. En nu ik dit artikel schrijf voel ik mij nog steeds zo. Heerlijk.

Cijfer: een dikke 9!

Houden jullie van een spa? Ik ben benieuwd!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

    1. Ja als je er een keertje bent in Gouda is dit echt zeker een aanrader hihi!
      Liefs! Evelien

  1. Ziet er leuk uit! Ik ben onlangs een weekend naar de sauna geweest vlakbij Breda. Toen heb ik overnacht in Hotel de Klok in het centrum omdat we 's avonds ook nog wel op pad wilden. Echt een toplocatie en dus zeker aan te raden 😉

  2. Bij deze spa ben ik nog nooit geweest maar ik hou zelf ook echt van een kleine spa, mits het niet overbevolkt is;). Zelf heb ik sinds kort een jacuzzi in de tuin waardoor ik minder spa's bezoek, maar dat is helemaal niet vervelend;) MIjn vriendinnen komen bij mij gewoon een spa avondje houden;)

Geef een antwoord

Sluit Menu