The Fairytale TAG!

The Fairytale TAG!

Hoi iedereen! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik ben echt gek op sprookjes zoals jullie weten en toen ik deze o zó leuke tag voorbij zag komen vond ik gewoon dat deze een plaatstje verdiend op mijn blog, want het past helemaal bij mij. Ik word er helemaal vrolijk van, lezen jullie mee?

Rapunzel: Hou je ervan om buiten te zijn? 
Ja en of! Ik ben gek op de buitenlucht, ik knap daar altijd helemaal van op. Vooral ben ik graag buiten in de lente en de zomer. Lekker genieten van het weer, de beestjes buiten, lekker picknicken in het gras. Heerlijk, dat is genieten.

De wolf en de zeven geitjes: ben je makkelijk voor de gek te houden?
Ja ik geloof heel snel alles, mijn vriend kan mij altijd alles wijs maken. Veel mensen trouwens. En dan zit ik met een gelovig gezicht te kijken en dan roep ik met grote ogen: ‘eeeeecht?!’ Nee joh grapje. Ik geloof dus snel iemand. Soms iets té snel!

De zeven raven: heb je broertjes of zusjes? En hoe is je relatie met hen? 
Ik heb een zus en ik kan het heel erg goed met haar vinden, we vinden dezelfde dingen leuk. Kunnen gezellig uren kletsen en hebben dezelfde liefde voor katjes.


Doornroosje: Hoeveel uur heb je nodig om te slapen? 
Ik slaap op een dag ongeveer 8 á 9 uur om uitgerust te zijn. Ik heb altijd heel veel slaap nodig.

Belle en het beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen? 
Ik vind een persoon mooi, als die spontaan, vrolijk, lief, ook tikkeltje grappig is. Ik vind dat zulke belangrijke eigenschappen. Ook als iemand betrouwbaar is vind ik heel erg mooi.

De kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Mensen die liegen en wantrouwig zijn. Verschrikkelijk, een relatie (met vriendinnen, familie maar ook je lover) vind ik dat de basis vertrouwen en eerlijkheid is. En als je dan wantrouwig bent is dat niet goed en dan is er wat mis.


Sjaak en de bonenstaak:  Welke planten staan in jouw huis? 
Mijn mem en daddy zijn gek op plantjes! Dus wij hebben flink wat plantjes in huis staan, vetplantjes, grote planten, orchidee, en veel bosje bloemetjes. We love it!


De gelaarsde kat: Heb je huisdieren?
Jaa! Ik ben gek op beestjes. Ik heb een hond Noah, zij is 4 jaar oud, en sinds kort heb ik ook een kat Saartje (Binnenkort foto’s op mijn blog!) en zij is nog 0 jaar.


Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi? 
Ja ik vind ieder persoon iets moois hebben, zowel als innerlijk qua uiterlijk. Iedereen verstaat natuurlijk iets anders onder mooi zijn. Maar ik vind goede eigenschappen altijd iemand mooi maken. Ook was ik vroeger ontzettend onzeker, maar sinds ongeveer 2 á 3 jaar is dat veel minder geworden, dit komt ook door mijn geweldige lieve vriend. Ik heb mijn imperfecties mooi leren vinden en ben steeds meer tevreden met mijzelf.


Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter?
Ik ben een goedzak, ik ben soms te lief voor mensen. En aan de ene kant is het natuurlijk een goed punt maar het kan ook zeker een valkuil zijn in sommige situaties wat ik al zo vaak heb meegemaakt.

Pinokkio: Wat is je grootste wens? 
Ik heb echt een heleboel wensen! Ik wil graag later settelen, huisje boompje beestje natuurlijk en een eigen pers katje nemen. Ook is een droom van mij om te trouwen, en wil ik graag mijn dating bureau beginnen voor mensen met down, verstandelijke beperking en psychische problematiek.

Ik droom er ook van om de wereld rond te reizen, Australië, Afrika, Amerika, maar ook leuke stedentripje in Europa maken. Wauw! Samen met vriendinnen of met Mike. Lijkt mij geweldig.

En ja bovenop mijn dromen lijstje staat nog zeker een bezoekje aan disney. Ben er nog nooit geweest, maar wil daar zo graag heen. Knuffelen met alle leuke disney figuren, mickey mouse oortjes op en lekker rondlopen daar.


Roodkapje: Vertrouw je onbekende snel? 
Ja, zoals ik al zei vertrouw ik mensen snel. Soms wel iets te snel. Ik leer er nooit van haha.


Peter Pan: wat is je mentale leeftijd? 
Ik heb geen idee! Hier denk ik nooit over na, ik ga met mensen om die 16, 19, of 25 zijn maar ook met mensen van rond de 40. Ik vind het belangrijk als het maar gezellig is en er een leuke klik is!

De sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit? 
Foto’s, ik vind foto’s heel erg belangrijk. Het zijn momenten wat je kan bewaren, ophangen in je kamer of in een boek te plakken. Het is zo leuk om foto’s terug te zien!
En mijn pandora armband, ik heb hier bedeltjes aan zitten van allerlei verschillende momenten: kerst met mijn vriend, verjaardag, geslaagd etc.

Golden Mary & Pith Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard? 
Ligt eraan, ik vind hard werken wel heel erg fijn maar af en toe lekker luieren vind ik ook zeker niet verkeerd. Zaterdag avond met je lover lekker netflixen hou ik ook wel van hoor. Hihi <3


De stukgedanste schoentje: Hou je van feestjes? 
Jaaaaa ik ben gek op leuke feestjes! Lekker dansjes doen, wijntjes drinken, en heerlijke muziek om je heen. Wat wil ik nog meer? 🙂


De nieuwe kleding van de keizer: Geef je veel om mode?
Ja mijn vriend (en meerdere) vind mij echt een modepopje. En ja dat ben ik ook best wel, ik ben gek op shoppen, kom altijd met leuke koopjes thuis en mijn kast puilt uit. Ik heb een blog waar ik outfits op plaats, wil nu filmpjes gaan maken over mode dus dat beschrijft best wel dat ik mode heel erg leuk vind. Ik vind het heel belangrijk! Het laat zien wie je bent.

Het knappe snijder: Vind je jezelf dapper/moedig? 
Niet altijd maar ik ben wel iemand van stap uit je comfort zone, ga andere dingen doen dan normaal. Ga er op uit. Vind ik heel belangrijk en zo leuk!

De prinses op de erwt: Ben je gevoelig? 
Ja ik ben heel gevoelig, ik kan zo janken ook als ik niet in mijn maandelijkse periode zit. Maar ook van blijdschap. Soms kan ik ook janken omdat ik dan bijvoorbeeld zo gelukkig ben met mijn vriend, en dan besef ik dat opeens tijdens een romantisch moment en kan ik zo huilen. Maar kan ook zo huilen om films, beestjes, etc. haha!

Ik vond dit zo’n leuke tag! Ook leren jullie mij beter kennen en ik hou gewoon van sprookjes dus vond het heel erg leuk om deze tag met jullie te delen, voel je zeker vrij om deze leuke tag over te nemen en ook te plaatsen op jou blog! Laat het mij even weten want vind het zeker leuk om ook die van jullie te lezen. 

Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week, en natuurlijk een fijne Maandag! 

Liefs! Evelien.

Deze post heeft 14 reacties

 1. ik kende de tag helemaal niet.
  erg leuk en origineel!
  De plaatjes brengen we helemaal weer terug
  naar vroeger.

 2. Heerlijk he slapen! Ik heb ook veel slaap nodig hoor. Deze tag is zo schattig! Ik ga deze ook een keer invullen ik ben dol op Disney!

  1. Ja ik hou zo van slapen, ik val ook altijd echt zo in slaap. Ja lieve tag he? Vond hem ook zo leuk! hihi

   Liefs! Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu