Review | Mac blush dainty.

Review | Mac blush dainty.

Hoi iedereen! Ik heb nu op dit moment eventjes een me-time avondje en vind het hoog tijd om eventjes voor mijzelf wat leuks te doen. Namelijk lekker eventjes blogjes schrijven door de school drukte heen. Ik loop trouwens zo goed vooruit! Alleen raak je gewoon gestrest van het woord eindjaar, en examens. Misschien herkennen jullie dat wel en zit je jezelf toch weer stress aan te praten. Maar ik heb vandaag een review voor jullie, over deze prachtige Mac blush kan ik jullie verklappen. Lees je gezellig mee?


Ik was al sinds een lange tijd zo benieuwd naar de blushes van Mac. En ik als blush liefhebber wil ik er natuurlijk eentje bestellen via douglas.nl. Ik heb de blush dainty uitgekozen. Het is een prachtige warme roze kleur en geeft een gezond tintje op je gezicht.


De verpakking
De verpakking is mooi en praktisch zoals wij gewend zijn van Mac. Het heeft een doorzichtig hoesje zodat je goed ziet welke blush en kleur het is en heeft op de achterkant de naam staan van het product. Ik vind de verpakkingen van Mac altijd zo mooi, strak en zo prachtig. Ik kan het niet uitleggen, hihi.
De werking
Het product is makkelijk aan te brengen en heeft genoeg pigmentatie. Je ziet het goed op je gezicht en blijft voor een lange tijd zitten. Ik vind het een prachtige warme tint die goed bij mijn huid past en helemaal mijn look af maakt. Ik ben heel erg tevreden over dit product want het is een perfecte kleur voor een blush en het blijft goed zitten. Ik ben er helemaal happy mee!
Conclusie
Op de foto hierboven kan je het effect van de blush op mijn gezicht zien. Zoals je ziet geeft het een gezond tintje en past het goed bij mijn huid. Bij deze look draag ik een lichtroze tint lipstick, ook van Mac en een rustige ooglook. Perfect voor deze lente daagjes.
Je kan deze blush voor 29,99 kopen bij de Mac store, of bij een douglas filiaal.
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Dit is echt een prachtige blush =)
    Ik heb deze ook en gebruik hem met veel liefde !
    Liefs Jorinda

  2. Wauw, dit is inderdaad een prachtige roze en warme kleur! Precies een kleur die ik mooi vind <3 En wat fijn dat je goed vooruit loopt met school: keep going 🙂

  3. Oh wauw wat een pareltje! Hij is echt zo mooooi!

Geef een antwoord

Sluit Menu