New in | Zonnebril van cheapasszonnebrillen.nl

New in | Zonnebril van cheapasszonnebrillen.nl

Wat was het weer gister toch heerlijk! Ik heb genoten van het zonnetje en kon gelijk mijn nieuwe zonnebril van cheapasszonnebrillen dragen. Ik vind hem echt super leuk en is perfect zometeen voor het festival seizoen. Hij is mooi bruin gekleurd en makkelijk te combineren. Je kan hem hier bestellen. Ze hebben ook nog andere leuke zonnebrillen! Zelfs voor mannen, mijn vriend heeft ook een leuke bril ontvangen en met deze zonnebril komt binnenkort een mannen outfit online.

Samenwerking

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Súper tof model! Ik hou van ronde brillen! Hij staat je onwijs leuk. Vind het echt een leuk en klassiek model. 🙂

  1. Ja ik ben ook zo gek op ronde brillen! Vind dat echt heel leuk! 🙂 Dankjewel!
   Liefs! Evelien

 2. Hij is echt super mooi, staat je ook erg leuk <3!

 3. Mooie zonnebril! Ik vind de outfit die je hier draagt trouwens erg leuk.

 4. Ik vind hem erg leuk bij je staan! Ik heb er zelf ook een van Cheapass Zonnebrillen en gebruik hem graag met veel liefde, haha.
  liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu