Fashion | Outfit of today!

Fashion | Outfit of today!

Jaaaa! Ik heb weer eens na een hele lange tijd een nieuwe outfit post voor jullie. Ik had vrijdag een heerlijk dagje vrij en ben ik lekker wezen wandelen met mijn moeder en de hond Noah. We hebben een gezellig ochtendje gehad en er was ook nog is eventjes tijd om foto’s te maken. Het waaide wel heel erg hard helaas dus er zijn echt een heleboel mislukt! Haha.

Schoenen – Dr Martens
Jurkje – Costes
 Sjaal – H&M
Ring – Hema
Tasje – Mango 
Jasje – Only 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een mooie outfit, echt heel leuk gecombineerd! En wat een vrolijke foto's zijn het geworden <3

  2. Wat een leuke outfit zeg! Ik vind je Dr. Martens erg tof!
    liefs

  3. Leuke outfit! Ik heb dat leren jasje ook en ik draag hem zoo graag 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu