Shoplog | hunkemoller!

Shoplog | hunkemoller!

Ik heb gewinkeld! Yay! En niet zomaar gewinkeld nee ik heb lingerie geshopt. Er zijn op dit moment echt flinke kortingen bij de hunkemoller, vierde artikel gratis en had korting gespaard. Zo fijn! Ik heb genoeg lingerie, dat zeker maar ik blijf het leuk vinden om een nieuw setje te shoppen bij de uitverkoop. Ben iets van ongeveer 30 euro kwijt geweest voor deze drie leuke setjes! Kijken jullie mee?

Houden jullie ook zo van lingerie? Ik heb dus drie nieuwe strings, een nieuw broekje, en drie nieuwe bh’s! Ik ben weer helemaal blij.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wauw 30 euro voor die setjes bij de Hunkemoller is voordelig zeg! Ik vind ze érg mooi 🙂 Op dit moment heb ik al een hoop setjes, dus sla de sale even over. Mijn lade puilt uit haha!

  2. Wat een mooie lingerie heb je nog kunnen scoren! Ik was deze week ook nog is geweest, maar alles uit mijn maat was helaas weg 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu