Review | Bobbi Brown Powder Pink-Glow highlighter, Peony blush & Luxe Lip Color Retro Coral.

Review | Bobbi Brown Powder Pink-Glow highlighter, Peony blush & Luxe Lip Color Retro Coral.

De titel is een gehele mond vol. Ik heb vandaag een waanzinnige review voor jullie. Een merk wat al jaren op mijn wishlist stond en ik nu op eens een aantal prachtige producten heb aangeschaft en heb mogen toevoegen aan mijn make-up collectie. Ik heb het natuurlijk over het prachtige merk Bobbi Brown. Vandaag review ik voor jullie de Powder Pink-Glow highlighter, Peony blush en de Luxe Lip Color Retro Coral. Lezen jullie mee?

Al een aantal jaren stond ik te kwijlen bij de producten van Bobbi Brown in diverse webshops en de counters in de Bijenkorf en Douglas. De producten stralen een bepaalde luxe uit, ik heb diverse vele positieve verhalen gehoord over de producten. De prints in de highlighters en prachtige shimmer bricks maakten mij erg nieuwsgierig. Vandaag heb ik een grote review voor jullie want ik test namelijk drie producten. 
Wat zien de verpakkingen er al goed uit. De producten worden geleverd in een doosje wat de producten goed beschermd. Ze hebben allemaal dezelfde stijl en matchen met elkaar. De producten hebben een luxe uitstraling. De lipstick heeft een gouden huls wat er echt prachtig uit ziet. De blush heeft een kleinere verpakking en de shimmer brick heeft een spiegel binnenin waardoor het een handig product is om mee te nemen op reis. 
Powder Pink-Glow Collection Highlighter | 50,50
Laat ik beginnen met het product waar ik het meest benieuwd naar ben! De Powder Pink-Glow Collection Highlighter. Het is een highlighter wat meteen opvalt door de mooie print die gegraveerd staat in het product. Het is een lichtreflecterende poeder in een lichtroze kleur. De highlighter is naar mijn mening een kleur wat bij veel huidtypen past. Hij heeft een luxe uitstraling en heeft diverse tinten in de structuur. Het ziet er prachtig uit!
Peony blush | 30,50
Blushes vind ik altijd heel erg bijzonder aangezien ze in zoveel diverse vormen, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Ik merk dat ik altijd richting de rosé en licht roze tinten nijg. Afgelopen keer kreeg ik een make-up touch up en werd de Peony blush van Bobbi Brown bij mij aangebracht. Het is een matte blush met een felle roze kleur. Ondanks dat ik de kleur best fel vindt en je moet oppassen dat je niet te veel aanbrengt is heeft het een mooie matte subtiele finish. Ik breng het aan op de appeltjes op mijn wangen en geeft een gezonde gloed aan mijn gezicht. De textuur korrelt niet en brengt en blend gemakkelijk mee in mijn huid. 
Luxe Lip Color lipstick Retro Coral | 36,70 
En als laatste in dit artikel laat ik jullie de Luxe Lip Color lipstick Retro Coral zien. Mijn hart ging al sneller kloppen bij het zien van de glimmende huls en hoe het logo op de huls is gegraveerd. Het ziet er zó luxe uit. Retro Coral is een warme koraal kleur wat de geschikte tint is voor de Lente en de Zomer. De textuur van de Luxe Lip Color lipstick voelt romig aan, hij brengt makkelijk aan op de lippen en na een keer aanbrengen knalt de kleur al van de lippen af. De lipstick zorgt natuurlijk voor een knallende look maar tegelijker tijd heeft het daarnaast ook een verzorgende werking. De lipstick voelt comfortabel aan op de lippen. De lipstick geeft erg snel af door de romige structuur en blijft daardoor rond de (ongeveer) twee uur zitten. 
De swatches zien er veel belovend uit! De highlighter en de blush die korrelen niet en leveren een goede pigmentatie af waar ik direct enthousiast van word. De lipstick heeft zoals ik eerder al aangaf een romige structuur en de pigmentatie komt goed tot zijn recht. I love it! 

Wauw! De producten komen super goed tot zijn recht op mijn gezicht en zijn erg prettig aan te brengen. Ik kan wel concluderen dat ik heel erg verrast ben door de fijne producten van Bobbi Brown. Ze geven de perfecte touch aan je make-up look!
Bobbi Brown Powder Pink-Glow highlighter – 50,50. 
Bobbi Brown Peony blush – 30,50
Bobbi Brown Luxe Lip Color Retro Cora -36,70
Bobbi Brown is te koop bij onder andere de counters in de Bijenkorf en in Douglas en online. 
Zijn jullie bekend met de producten van Bobbi Brown? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wat een mooie producten zeg =)
  Ze staan je goed de kleuren!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een prachtige producten! Vind de lipkleur je echt prachtig staan, mooie kleur.

  1. Lief! Een kleur die ik niet snel zelf zou kiezen maar hij staat inderdaad heel erg tof. <3
   Liefs,
   Evelien

 3. Wauw, hele mooie producten! Staat je ook erg mooi, de kleurtjes die je hebt uitgekozen. Ik heb een Shimmer Brick, ik gebruik hem al een jaar en ben er nog steeds onwijs blij mee!

 4. De highlighter is wel een beauty om te zien zeg! Ik moet zeggen dat ik voor 50 euro zelf iets meer zou verwachten, maar Bobbi Brown is dan ook vrij prijzig. Hmmm.

 5. Ik vind vooral de highlighter mooi! De blush vind ik te roze! Staat je goed! Wel redelijk duur; maaaaar hey je doet er ook kei lang mee!

Geef een antwoord

Sluit Menu