Makkelijke manier om te sparen!

Makkelijke manier om te sparen!

Ik ben echt zo’n type dat haar salaris krijgt, en ja onwijs veel geld uit geeft. Aan kleding, make-up, terrasjes, concerten. Ik wou graag gaan sparen en zag dit al zovaak bij weheartit voor bij komen. Ik had een oud jam potje gepakt, en er wat leuks op geschreven. Kan van alles en dit was het resultaat! Het is een hele handige manier om te sparen, en werkt het ook echt? Elke keer als ik kleingeld in me portemonnee had stopte ik het gelijk in het potje, en wou er elke maand geld in doen wat ik kon missen. Ik had na een maand al 40 euro in het concert potje! Wow! Anders was het zo weg gevlogen, maar nu had ik dat gespaard. Ik heb van dit geld ( wat ik had gespaard ) een concert kaartje kunnen kopen voor Ed Sheeran. Onwijs handig! Hoe sparen jullie, en hebben jullie tips? 🙂

Hoe sparen jullie? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat een super goed idee! Het ziet er ook nog eens leuk uit! 🙂
  Xxx Sarah

 2. Superhandig idee! Ik wil graag voor een camera gaan sparen, maar misschien dat ik dat toch maar met een spaarrekening doe! Voor mij is het potje wel handig als ik nieuwe producten voor de website moet kopen om te reviewen!

 3. Goed dat je aan het sparen bent! Ik heb afgelopen maanden ook heel hard gespaard. Ik zet het geld dan meteen op mijn spaarrekening, dan kan ik er ook niet meer aankomen/uitgeven! Door de afgelopen periode ben ik ook veel bewuster geworden met mijn uitgaven! Denk nu eerst 3x naar voor ik iets koop. Eigenlijk wel heel fijn, vooral omdat ik eerst alles wat los en vast zat kocht haha.Succes met sparen <3

 4. Ik werk fulltime dus ik spaar op een spaarrekening, het potje zou niet zo handig zijn dan 🙂 ik zet net als Svenja meteen een vast bedrag op m'n spaarrekening als ik m'n loon gekregen heb en ik kom er niet meer aan. Ik heb elke maand een budget waar ik me aan hou, als er over blijft van m'n budget gaat dit ook weet de spaarrekening op! Zo had ik bij het inhuizen in m'n appartement al meteen geld om al mijn meubels en keukenspullen onmiddellijk te kopen. Heel handig!

  X Sara

 5. Ja ik heb dat ook gezien op weheartit! Zo schattig <3

 6. Dat is een handige manier om te sparen en dan vooral leuk dat je erbij zet voor wat je spaart.

 7. Leuke manier om te sparen! 40 euro is best al veel op een maand tijd.

 8. Wat een leuk idee, maar dat zou bij mij denk niet werken. Ik heb nooit kleingeld in mijn portomonee alleen briefgeld. Elke maand boek ik geld over naar mijn spaarrekening, de ene maand wat meer dan de ander 🙂
  liefs x

 9. Wat een handig idee! Gelukkig hoef ik hier geen maatregelen voor te nemen, ik kan vrij goed met geld omgaan!

 10. Wat handig! De laatste tijd heb ik ook veel geld uitgegeven, maar het lukt me nu wel aardig om te minderen. x

Geef een antwoord

Sluit Menu