Persoonlijke update | Opleiding, blogplanningen en youtube kanaal beginnen?!

Persoonlijke update | Opleiding, blogplanningen en youtube kanaal beginnen?!

Weer eens een persoonlijke update op by-evelien.nl! Ik vond het weer eens tijd voor een kletsartikeltje waar ik mijn hersenpinsels en gedachtes kwijt kan. Deze keer wil ik jullie bijpraten over dat ik een beetje gaar ben over mijn opleiding, blog planningen en een youtube kanaal beginnen?! Pak een kopje thee (of koffie) en lees gezellig mee.

Ik ben de laatste tijd een beetje klaar met mijn opleiding, ik zit in mijn eindjaar. Ik wil gewoon graag klaar zijn, ik heb al naar opleidingen gekeken wat ik hierna wil gaan volgen en ik kan nu gewoon niet wachten om aan de hogeschool van Amsterdam te studeren en zometeen aan mijn nieuwe studie te beginnen. Ik merk heel erg dat de laatste loodjes zwaar zijn en dat ik echt zit af te tellen! Ik kan niet wachten om mijn diploma op zak te hebben.

Ik merk heel erg dat mijn blog groeit en dat is zó fijn! Ik word er zo blij van. Ik zie de volgers aantallen groeien met de dagen, de bezoekers ook, en de samenwerkingen stijgen ook steeds meer. Zo leuk om te zien dat ik nu echt samenwerkingen kan aangaan en zelfs een klein zakcentje hiermee verdien. Ik had hier een jaar geleden nog echt niet over mogen dromen!

Ik had ook een gesprek met mijn vriend in de auto naar Den Haag, over mijn blog. Hij begon erover om mijn blog nog serieuzer te nemen, en misschien ook een heel ander item erbij te plaatsen: een youtube kanaal. Hij vond mij hier een typ voor en is zeker een bijdrage aan mijn site! Ook vind ik het leuk om voor een camera te kletsen, maar met het bewerken ben ik niet zo handig. Hier ga ik over brainstormen.

Ook is mijn camera kapot, ik denk dat het de accu is. Ik wil hem graag binnenkort laten maken (als dat lukt) zodat ik weer betere foto’s kan maken en ook weer bezig kan zijn met outfit foto’s!

Met mij gaat het voorderest goed, ik ben best uitgerust en alles lukt goed met plannen met school, stage en mijn blog. Heel erg fijn!

Hoe gaat het met jullie? En wat vinden jullie van mijn idee voor een youtube kanaal?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat leuk om te lezen =)
  Leuk een YouTube kanaal !
  Liefs Jorinda

 2. hee evelien! Ik reageer normaal nooit op blogs maar wil het nu toch wel even doen! Ik heb zelf ook een blog en jou blog is zeker een inspiratie voor mij geweest om er 1 te beginnen je bent z'n leuke meid met erg leuke artikelen!! Voor je video's kun je het beste beginnen met windows movie maker, super simpel en goede bewerking om mee te beginnen.

  Lieve groetjes, Jody.

 3. Wat ontzettend leuk om te lezen en helemaal verdiend! Je blog is echt heel erg leuk! Ik ben erg benieuw naar je video's!

 4. Tof dat je blog zo snel groeit! Je zou echt een YouTube kanaal moeten beginnen, ben erg benieuwd naar de video's die erop zullen verschijnen. En hopen dat je camera het snel weer doet! Succes verder met je opleiding, ik zit ook in het laatste jaar en kan ook niet wachten om eindelijk klaar te zijn x

 5. Leuke update! En een Youtube-kanaal kan inderdaad een leuke toevoeging zijn. Ben erg benieuwd !

 6. Doen doen!! Superleuk! 🙂 ben heel benieuwd! Ik ben ook nog niet handig in het bewerken maar joh, dat komt vanzelf. Gewoon beginnen. Succes met je laatste loodjes 🙂

 7. Leuk om te lezen! Wat fijn dat je blog zo snel groeit, maar dat verdien je ook, want je artikelen zijn echt super leuk 😀 Wat een tof idee om een Youtube kanaal te beginnen, ik heb hier zelf ook wel eens over nagedacht. Ik zou zeggen, doen, maar alleen als je er ook veel tijd en moeite in wil stoppen. Het scheelt heel veel als je meteen goed begint en dan zal je ook snel nieuwe abonnees krijgen!

 8. Ah wat leuk dat je vriend zelf voorstelde dat je misschien een youtube kanaal moet gaan beginnen! Dit lijkt me eerlijk gezegd ook wel iets voor jou! Niet geschoten is altijd mis! 🙂

 9. Wat fijn dat het allemaal goed gaat met je 🙂 De laatste loodjes wegen het zwaarst dus snap wel dat je daar klaar mee bent. Ik zit ook nog te overwegen om een youtube kanaal te beginnen, maar ik wil eerst een goede camera hebben waarmee ik ook kan filmen. Ik zeg; doen 😉

 10. Fijn dat het goed gaat! Heel veel succes nog met de laatste loodjes van je opleiding, komt vast helemaal goed. En wat een tof idee van een youtube kanaal! Ik ben heeel benieuwd:)

 11. Wat leuk om te lezen dat het goed gaat met je blog! Je blog ziet er ook zeeker goed uit! zelf zit ik er ook zeker aan te denken om een youtube te beginnen. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu