Onderweg zijn vind ik altijd een feestje.

Onderweg zijn vind ik altijd een feestje.

Het was maandag, eind van de middag. Ik stond op het station, in het zonnetje, met een leuke zonnebril en een goed boek. Ik ging zitten op de grond, en ging mensjes kijken. Ik word daar altijd heel gelukkig van. Als ik iets altijd kan doen is dat wel: mensjes kijken. Maar dat doet er niet toe, ik zat daar dus 10 minuutjes mensjes te kijken en de trein kwam. 
Ik ging rustig de trein in en ik ging zitten. Zonnetje in mijn gezicht, goede muziek luisteren, en ondertussen mensen om je heen. Ik zag een heel lief opaatje zitten klunzen met zijn ov-chipkaart. Hij snapte er niet zo heel veel van, en een lief stelletje die je altijd in films ziet. 
Daarna ging ik het boek ‘paaz’ lezen, gaat over een psychiatrische kliniek en het is zo ontzettend interessant. Oh en niet te vergeten Mike appen. Ik verveel me nooit in de trein, vind het stiekem best wel een beetje leuk. 
Met de auto, bus, vliegtuig, tram of wat er nog meer mag zijn vind ik ook allemaal niet erg om mee te reizen. Ik kan uren naar buiten kijken terwijl ik naar een goed album luister van James bay, John Mayer, Nickelback of Ed Sheeran. Geweldig. <3 Ik word hier altijd zo happy van. 
Vinden jullie onderweg zijn ook zo’n feestje? 🙂
Liefs!
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Tot een paar jaar terug vond ik het heerlijk. Sinds ik een auto heb gehad ga ik liever met de auto haha. Gaat nét wat sneller 🙂

  1. haha kan ik volkomen begrijpen! Ik denk als ik ook mijn rijbewijs ooit gehaald heb ik ook in mijn baby blauwe fiatje 500 overal heen sjees. 🙂

 2. Ik vond het ook niet erg om te reizen, maar nu ik een auto heb moet ik er niet aan denken om met de trein te gaan whaha, stukje luiheid denk ik.

 3. Ik kan inderdaad altijd erg genieten van het onderweg zijn, en dan met name het onderweg naar huis zijn. Lange treinreizen waarin je lekker kunt dutten, heerlijk!

  1. Ja precies dat! Heer-lijk, uitrusten van de lange en drukke dag. I love! <3

 4. Ik vond het ook heel fijn, zolang ik maar naar buiten kan kijken en muziek heb. Waar ik echt niet tegen kan is in het midden vanachter in de auto zitten. Daar word ik wel gek van.

  1. Ja heerlijk, lekker muziek luisteren en een goed album opzetten. <3

 5. Haha ik vind dat ook altijd heerlijk! Genieten van de kleine dingen in het leven!

 6. Hoewel ik absoluut niet van lange treinreizen hou vind ik het wel heel leuk om te lezen hoe jij tijdens het reizen gelukkig kan worden van die kleine dingetjes. Dat inspireert me wel, dank je wel!

  1. ah dit vind ik echt super lief! Wat leuk om te horen, héél erg bedankt. <3

 7. Oh nee ik haat het 🙂
  Zo'n reis naar Spanje met al die uren in de wagen… Bleh 🙁

 8. Ja! Onderweg zijn vind ik t mooiste dat er bestaat, dan voel ik dat ik vrij ben (en ja met muziek op idd)

Geef een antwoord

Sluit Menu