Photo diary 37 | New girl, avondje stappen, aquagym, & examen gehaald!

Photo diary 37 | New girl, avondje stappen, aquagym, & examen gehaald!

Weer een nieuwe photodiary! De tweede van dit jaar. Ik heb deze weet niet zo heel veel gedaan, vooral een rustig weekje maar met wel een aantal leuke dingen. Ik volg de serie New Girl, waar ik hélemaal verslaafd aan ben, ben een avondje wezen stappen, heb een nieuwe sport ontdekt: aquagym! Zo leuk! En ik heb mijn examen Nederlands lezen en luisteren gehaald, wat een opluchting! Lezen jullie mee?

Ik had maandag avond een heerijk chill avondje! Ik ging samen met mijn ouders de nieuwe serie ‘ZOO’ kijken. Ik vond het helaas niet echt een hele leuke serie!

Throwbackje naar het leuke feestje! Ik vind dit zo’n leuke foto samen met poopoo <3

Ik vind jou lief <3 Ook heb ik dinsdag avond een nieuwe sport ontdekt: aquagym, buikspieroefeningen, dansen en bewegen in het water. Zo leuk! Het was zwaar maar zeker wel iets om vol te houden. Sporten is goed voor je en het zorgt ervoor dat je je fitter voelt en beter in je vel, maar leuke sportkleding.com helpt daar natuurlijk ook bij. Sportkleding.com heeft geweldige outfits voor het sporten waardoor het sporten gelijk makkelijker word. 

Over deze prachtige highlighting powder staat er een review online, ik vind hem zo mooi! En is zeker een van mijn favorieten. <3 Klik hier!

Mijn lieve kleine nichtje was van de week 8 jaartjes jong geworden! <3

Cheers!

Dit lieve kattenkussen heb ik gehad van poopoo, ik vind hem zo schattig. En staat zo leuk op mijn kamer! Ik ben echt een katjes gek. 

Vrijdag was het alweer lekker weekend, na een dagje stage lopen ruste ik lekker uit in de trein met dit goede boek: Het meisje in de trein. Heel spannend boek en hier komt snel een review van online!

Happy weekend! Vrijdag ging ik treinen naar Breda toe en hadden we in de avond een leuk feestje. Zaterdag avond ben ik ook nog lekker een avondje wezen stappen. Kortom een heel leuk weekendje!

Hoe lief is dit leuke canvas tasje! Ik heb er een artikel over geschreven, dat lees je hier!

BAM! Ik heb mijn examen nederlands lezen en luisteren gehaald! Voor mijn gevoel ging die niet goed en ik vond hem zo pittig maar ik heb hem gehaald. Met kleine stapjes steeds dichter bij mijn diplomaatje. Op naar het HBO volgend schooljaar!

Hoe was jullie week?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Gefeliciteerd met het behalen van je nederlands examen! Heerlijk om weer iets te kunnen afvinken van je opleiding? Vind dat ook altijd zo fijn. Ohhhooo en nu zie ik dat veren trapje weer. Moet ik hebben. Vrijdag ga ik als het goed is naar Amsterdam dus hopelijk hebben ze een hem daar!
  Fijne week nog. 🙂

 2. Dat katten kussen is geweldig schattig! Fijne week 🙂

 3. Wat veel leuke foto's! Super goed dat je het examen hebt gehaald. Ik ben trouwens super benieuwd naar 'Het Meisje In de Trein.' x

 4. Leuke foto's en die katten kussen is echt leuk. Gefeliciteerd met het behalen van je Nederlands lezen examen! x

 5. Yaaaaay gefeliciteerd! Mooie foto's en dat boek wil ik ook nog een keer lezen! XO

 6. Ik heb je blog net ontdekt dus ben nieuw hier haha. Leuke diary! Fijn dat je je examen hebt gehaald! En wat een schattig kussen met die katten erop!

 7. Ik vond Zoo ook niet zoveel aan helaas! Fijn dat je je examen hebt gehaald, jeej! Dat is wel een drankje waard hihi. Geniet van je nieuwe week! Liefs x

 8. New Girl is echt mijn favoriete serie als ik even lekker wil lachen! En het meisje in de trein heb ik ook echt pas gelezen!

 9. Ah wat goed dat je je examen hebt behaald, knap van je! ZOO lijkt mij niet echt een leuke serie, ik ben sowieso niet echt een serie-persoon, haha. Ik kijk liever graag naar grappige Disney films (nooit te oud voor) of een goede film.
  liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu