Wat zijn de dagelijkse beauty producten wat ik gebruik?

Wat zijn de dagelijkse beauty producten wat ik gebruik?

Ik vind het geweldig om over beauty spullen te schrijven, maar ik heb eigenlijk nog nooit laten zien wat ik precies dagelijks gebruik, dat leek me leuk om vandaag in een heel artikel over te hebben. Ik heb best wel wat fijne producten die ik graag gebruik. Ik heb ook een te lieve tasje voor me make-up van de primark, het is een katje. Zo cute! Ben je benieuwd welke producten ik dagelijks gebruik, lees dan snel mee! 🙂

 

– De blush van de action.  
– Absolute nude pallette van catrice. 
– Maybeline lipstick. 
– Hema blush wet & dry. 
– Catrice all matt foundation. 
– Catrice oogschaduw, de naam is weg versleten omdat ik hem al zo lang heb haha. 
– get big lashes mascara van essence. 
– Catrice eyeliner pen. 
– Douglas oogschaduw pallet. 
Welk make-up product gebruiken jullie elke dag? 
Liefs
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu